Čast je nositi nacionalni dres
6
Ibrahimović: Sanjam o pobjedi sa Švedskom na Euru
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji ljepotani, modni mačci, emerici gudelji i ostali apoloni, kada budete 2% face ko ovaj nosonja bit ćete u poziciji da nešto ili nekog kritikujete....
LUTRIJA MIJENJA LOGO... umjestoi dosadašnjeg srca/djeteline novi logo je Lu3ja
zlatane kralj si! blago svedskoj sto te imaju jer si ONE AND ONLY ONE OF A KIND!
j.e.b.a.l.a te bosna vise!
ZLATAN DU ÄR KUNG!
pa prije ćeš sa bosnom osvojiti,nego sa švedskom.
Vidi se da je u Svedskoj odtrasto, nemu je \"sokantno\" sto ljudi normalno kupuju i prodaju utakmice.
SANJAJ
Ja gurbeta mati mila karikatura lik
@trt Mozda nije nepismenost, ali je krajnji neprofesionalizam. Osim toga, stalno kao nesto traze neke lektore, ali izgleda da su ti konkursi postavljeni samo reda radi, jer se nista ne mijenja... @hrppplju Bas tako!
http://www.youtube.com/watch?v=UBqizmQrDwY
\"Ma šta će nama Ibra, imamo mi takvih na bacanje\" - FSBiH
@uciteljica ne shvatam sta si pokusala reci sa zadnjim komentarom. nije nepismenost kada napise \"hdao\" umjesto \"hodao\", to je jednostavno lapsus prilikom kucanja, nemoj mi reci da se tebi ne desava. ono sto se s pravom zamjeri klixu je npr. kad pisu \"sharapova\" umjesto \"šarapova\", ili kad pogrijese je/ije, č/ć... ovaj clanak je ipak pismen i nema se sta zamjeriti.
A što Ibrahim-ović neće da sanja bosanski pašaluk?
SKANDALOZNO: http://islamskiemirat.com/index.php/u-fokusu/kutak-za-h-trenutak/item/269-bih-teroristi%C4%8Dko-mafija%C5%A1ka-dr%C5%BEava-iliti-babo-dodik-kako-sam-napravio-lageta-i-fareta
Mogli ste ljepsu sliku staviti