Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da si debilu podijelio konzole kakvim sirotistima a ne onima koji ne znaju sta ce od para
znaci svi bogati ljudi trebaju davati, ucestvovati u humanitarnim akcijama po tvom nekom misljenju, dok politicari mogu krast i ostavljat za sebe pare kao u nasoj drzavi BiH? ja da imam para ko on, dao bi rodbini i porodici, dok za ostale ljude treba drzava da se pobrine ;)
To je jedini nacin da ode na svjetsko-igrica!
Sta bi im tek onda poklonio da su otisli na svjetsko??
originalni poklon
Koga boli njonjo za ovog lika? Pusiona na svjetskom, nesto i u klupskim takmicenjima "njegovih" puno nema...javno rekao da se ne osjeca bosancem i hercegovcem... a ubiste sa njim. Ko da je na drogama, nekad zavali 2 nekad 4 gola pa 4 sedmice ne da nijedan... Popustite vise yebAo vas Ibrahimovic.
pušte *** i vi i vaš socializam, šta je sada Zlatan treba hraniti sve gladne ovoga svijeta...ja ba kako da ne
probaj se preko xboxa plasirat na svjetsko !
Što nisi malom Hajrudinu poklonio pakšu jedan?
stvarno sam ga volio i cijenio kao igraca,i njegovu bahatost i neotesanost,sve ok je bilo, ALI u zadnje vrijeme (ovo nema veze sa malim hajrudinom) ispada prava iskompleksirana p...a, u vezi zlatne kopacke,lige prvaka i svega ostalog,tacno se na njemu vidi ljubomora i zavist da puca od nje. A zlatane ja sam mislio da si ti ipak drugaciji,da mozes momacki podnijeti poraz ali nisi.
Jebo vas on vise
za 3-4 ocekujte vijest o tome sta je vecerao
Klix dosadni ste sa Ibrom vise ebo vas on nosati konj... koji k svaki dan samo o njemu izbacujete jebane vijesti