Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibra najbolji i vazda u pravu
Ne seri Zlatane !
Ma šta ti više seres...joj kako ofirno privlači pažnju na sebe..jbt
Haj ne rise sviju ti.
koja je piicka ovaj ibrahimovic. ronaldo je sam sam i samo sam dosao do ondje gdje jeste, a ne zbog rooneya. on je od 14-15 godine zivota svaki dan naporno treniro i borio se, izgradio karijeru, dao dva gola u finalu ls, dosao do finala eura, osvojio 2 lige prvaka, zlatnu loptu komada tri itd. ibrahimovic je najprgaviji fudbaler ako pogledamo van terena (jer costi niko nije do koljena), jer je samo ljubomoran na messija i ronalda pa sere po njima
Ronaldo jeste trenirao, trudio se... itd itd. Ali postao je vrhunski igrač, prije svega, zahvaljujući Fergusonu. Ne znam koliko si pratio mancu i Ronaldo kada je tek došao, njegove igre, sebičnost, pa Fergusonove izmjene u prvih 20 min Ronaldo na klupu i još puno toga. Ali eto provjeri statistiku koliko je dao golova u prve tri sezone a koliko u četvrtoj. A Rooney je pomogao itekako, baš kao što sada Benzema igra u njegovoj sjeni.
Tako je Ibra. Bez rute na jeziku, Tito.
LVG dovedi me, dosad'la mi francuska
Joj Zlatana legende haha :)