Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ode bice bi mi zao, ali bi ga razumio jer sa onim papcima nista nemoze cast izuzetcima (Song,Wilshere i jos po neki). Ali ako ostane bice LEGENDA Arsenala a ako ode u neki tim, bice samo jos jedan igrac u tom timu.
I jos nesto Igraci poput Raula,Gerarda,Gigsa,Bergkampa kad spomenes njihova imena skidas kapu a za Ibrahimovica ce se reci dobar je igrac igro je u dosta vrhunskih klubova. Ibrahimovic nikad nece znati kako je bilo Henryu kad se vratio!!
ja a kad je ibra igro u barceloni vise je neigro. i on i henry ako usput govorimo o arsenalu. da je tamo ostao nebi sad igro za red bull nedje u americi, nego u londonu....a ibra sad u toj barci sto je nesto osvojio samo laje na guardijoulu. djon od obraza i ker od covjeka. sto je uvreda kerovima.
a ne zaboravi ti i ostali koji misle da je arsenal losa ekipa. pa sa bajernom su ekipe koje vode racuna o parama a nerazbacivaju bahato kao garavi real madrid, shity, nekad čelzi, itd. pa zar niste procitali sta ovi iznad pisu o tottiju, delpieru, scholesu...nije fudbal sve osvojit. ibra ce ostat u analima fukara a totti i ostali ce bit u srcima uvijek tih ekipa pa makar nista neosvojili. i uvijek ce mi biti drazi jer su igrali srcem a ne ko ibra stara karina. samo rise u posljednje vrijeme. i drago mi je sto nije bosanac nego svedjanin.
Emocije na stranu,dobro mu je Ibra reko.Van Persi zaslužuje bolji klub ili da budem precizniji jedan od klubova koji su uvijek u najuzem izboru za osvajanje LP-a,a to su Barcelona,Real,Mancester Junajted,Bajern i Milan.
Evo vam link da vidite vaseg ciganskog ljubimca, pa ga i dalje kujte u zvijezde http://www.kvikli.com/video/view/310
nisu svi cigani ko ibra
ima nesto u tome sto govoris ibra, ali po toj logici ekipa Real Madirda bi vec odavno trebala biti rasformirana ;)
Wenger je na čelu Arsenala od 1996 godine a osvojio je svega 3 prvenstva sa Arsenalom i to 1998, 2002 i 2004 godine. Od 2005 godine klub ništa nije osvojio. Dakle sa šampionskog nivoa (1 ili 2 mjesto) pao na razinu Evertona, Newcastlea i Aston Ville (7,8, mjesto) Mikel Arteta, Mertesaker mu pojačanja pffffffffffff
Istinu treba priznati da je Ibrahimović svjetska klasa jer koliko trofeja su osvojili klubovi za koje je on igra. Nije to on učinio sam, ali svojim majstorstvom i igrom doprinijeo je ostvarenju tako dobrih rezultata u svim klubovima za koje je nastupao. To dokazuje i sadašnjim dobrim igrama.
@STB \'08 Znam brate ima tu dosta igraca koje nisam naveo ovo mi je prvo palo napamet. Ja jednostavno volim fudbal i imam postovanje prema svim klubovima a ne ko ovi danasnji klinci,Ne vole tolko svoj klub, koliko vole da im klub pobjedi nekog od rivala,pa da se mogu podj**avat
pa chudnovati kljunashu nema svako dzon za obraz ko ti :D
@gun, na toj tvojoj listi \"igrača za skidanje kape\" ti fale po meni 2 najveća Totti i Del Piero, prvi je u Romi s kojom je bio i u dobru i zlu, a imao je ponude od svih vrhunskih klubova, a drugi je uz Juventus ostao i u Serie B. Takođe u tu listu velikana treba staviti i Maldinia, ali klubovi prve dvojice su bili u situacijama iz kojih bi 90% igrača otišlo dalje. I da, ne navijam niti za Romu niti za Juve. FORZA MILAN!
jao ko mu govori, pa ibrahimovicu dragi iz kojeg god kluba si otisao, taj klub je osvojio ligu prvaka Ccc