Le Championnat
9
Ibrahimović potopio Lille
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NJEGOVO VELICANSTVO ZLATAN IBRAHIMOVIC
Ha ha ha ha ko je gledao tekmu zna da PSG jedva igra a Ibra se zahebo što je prešao vidi mu se to na licu najrađe bi sve svoje saigraće pobio.
Najbolji napadac danasnjice,rusi sve gdje god da igra-Holandija, Italija, Spanija, Francuska-nebitno je!!! Kako nije bitno. Holandija, Francuska bezveze lige! A sa druge strane toliko klubova i zemalja, a karijera nikakva, niti nagrada niti trofeja u njegovom CV, sem mijenjanja klubova svake godine. Nikakav igrac i jedan od najgorih transfera Barcelone u istoriji!!!! Sreca otisao je odmah nakon jedne sezone.
A tebi je vec zabio, pa ga ne vadis, ha? ha, ha, ha, blago tebi i tvojoj pameti!
normalno je da u bilo kojoj ligi ta seljacina moze da ti sestri zabije do jaja
U tako jadnoj i bezveznoj lizi kao sto je Francuska, valjda je normalno da ova seljacina dodje do izrazaja. Pa u toj lizi je i Pjanic davao golove, a eno ga sad u Romi nije dao do sada ni pet.
kralj sah mat ibrakadabra
KING !
You can not beat Zlatan!
Otkad se rez. 2:1 smatra potopom?
You can not beat Zlatan!
Ibraa vibraa!I Seljačina!!!
Ta njihova liga se ne zove Le Championnat vec vise od deset godina. Pravo ime prve lige je Ligue 1.
Ibraa vibraa!Igračina!!!
Najbolji napadac danasnjice,rusi sve gdje god da igra-Holandija, Italija, Spanija, Francuska-nebitno je!!!
Olimpique Marseille 100 %