Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real na guzove, Dortmund me je zadivio, super ljudi igraju
kako ciganija iz madrida ima srece pa to nije normalno, a samo znaju padati, mahati rukama i traziti penale! fuj h3bo te ovakav fudbal !!!
Ko gubi 2:1 i dvije minute prije kraja postigne gol za izjednačenje...taj se IZVUKAO! Jednostavno.
Postujem tvoje misljenje ali mislim da nema potrebe za \"ciganija\" i sl. jer sinoc smo gledali odlicnu tekmu koja je na kraju igra 11 na 11 i trebamo da uzivamo u njoj pa ko god da pobjedi.
@zizu, BVB je igrao do 60 minute koliko mu je trebalo i onda su se povukli da sacuvaju rezultat. Do 60 minute BVB je zgazio r. madrida.... Toliko o igri ciganije iz madrida......
Raja draga, ja vas ne razumijem, Gledao sam sinoc utakmicu Real Madrid-Dortmund. Dortmund je odlicno igrao ali ih je Real nadigrao, pogotovo u drugom poluvremenu. Zahvaljujuci odlicnim obranama golmana, igranjem rukom Subotica u 16 metara i ponistenom golu Reala koji ako se bolje zagledate u liniju nije bio iz ofsajda...Dortmund bi jako lose prosao na Bernabeu. Ne razumijem sta se Real \"izvukao\" sa golom u zadnjoj minuti, meni se prije Dortmund izvukao s tim sto Reala od njegovih 20 suteva na gol nije uslo vise od 2 u mrezu.
Taktika Čačića - Nemojte samo da bude petarda
Navijam za Dortmund od davne 2000-te... znači prosto klub je prirastao srcu, i kao malo dijete se radujem za ove pobjede.. Dugo smo bili u 2 planu, čak jedno vrijeme i bankrot je prijetio, ali hvala Bogu i hvala Klopp-u tu smo opet u vrhu. Možda bundes ne osvajamo, ali u LP možemo daleko dogurati. I nadam se da Klopp ostaje dugo dugo, tako da bih mogao gledati svoj klub u vrhu evropskog fudbala. Pokazao je da i bez zvijezda, MOŽEŠ uzimati te velike (u biti male) klubove. Heja BVB!!!!!!
cao hejteri.selam od Ozila http://24.media.tumblr.com/tumblr_md365wagm81ry3s91o4_250.gif
Bravo. onda se i sjećaš da su Njemci uzelu euro u Engleskoj. finale protiv češke, tada je većina Dortmundovih igrača igralo za državni dres, ne može samo jak Bayern hraniti reprezentaciju pogledaj sada : Mats Hummels, Marcel Schmelzer, Marco Reus, Mario Götze, Kevin Großkreutz,Ilkay Gündogan . za A tim Moritz Leitner i par klinaca iz B tima za mladu Njemačku. znači švabama ubrzo neki naslov ne gine na prvenstvima. plus tri Poljaka, Srbin, Hrvat. imaju 13 reprezentativaca u ekipi
Mijatovic, Suker, Seedorf, Raul, Morientes...
JEL TESKO NAPRAVITI PREGLEDNU TABELU?
Bem ti 4fudbal i arene sport uzivo i mostarsku kablovsku kada ne mogu utakmice pogledati. Samo reklamisi nabijem i tebe i 4fudbal
Ma kakvi miloni, Borusija i Ajax su pokazali kako se igra fubal !
Dobro se sjecam te ekipe iz \'97. Mathias Summer,Andy Moller, Heinrich, Stefan Reuter, Zorc, na golu sjajni Klos, Jurgen Kohler, i Lars Ricken koji je svojim golom potopio Juventus. Bila je to sjajna ekipa koju njemacki fudbal zadugo nece imat\'. Da napomenem da je iste godine i Schalke osvojio UEFA kup.
IbrakadabRa and The masK..
Ballspiel-Verein Borussia 1909 e. V. Dortmund ove godine može do kraja. ko se sjeća generacije 1997 isto su jednostavno bljesnuli, poslije je ekipa rasprodata što se sada neće desiti jer ih dobar dio ima ugovor na narednih 6 godina. molim balavurdiju koja se ne sjeća pomenutog perioda da se ne reaguje. pozdrav