Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pisite GLUPOSTI. Nikada se on NIJE nudio reprezentaciji BiH. Pa ga nitko nije ni mogao ODBITI. Rodjen u Svedskoj, drzavljanin Svedske, jos kao pionir (ili vec kako se zove ta kategorija u Svedskoj) igrao za reprezentaciju Svedske. Vec kao junior je smatran velikim talentom i nadom svedskog fudbala (nogometa). A njemu samom i njegovim u klubu i porodici NIKADA ni na um nije padalo da on moze ili zeli da igra za BiH ili za Hrvatsku (mati mu je iz Hrvatske) a roditelji su ekonomski iseljenici iz Jugoslavije, za koju SVE I KAD bi htjeo vise ne moze igrati. Da nije bilo niti ima govora da igra za BiH je on sam objasnio u intervju u svedskim novinama. Prestanite bez veze da FANTAZIRATE.....
IBRAHIMOVIC se nekada davno nudijo da igra za bosansku reprezentaciju!! nisu ga htjeli nasi hajvani nesposobni nisu vidjeli u njega talenta!! sad je kasno covjek se snaso svaka mu cast ucinili mu uslugu sto ga nisu primili! !
Dolazi on na Koševo, živi bili pa vidjeli! Kakav će to napad biti - Škoro + Ibra! Mrske komšinice ima da popiju cenera minimum!
@soko nemoj bezzze pricat njega nije htijel reprezentacija za TO SU KRIVI OVI ODOZGO
Kamo srece da je bilo sluha u NSBiH kada se Ibrahimovic nudio za reprezentaciju, gdje bi nam kraj bio. Majstore puno srece !!! Za mene ces uvijek biti Bosanac.
romale cavale
Tako je Zlatane. Barca je za tebe dok si jos u najboljim igrackim godinama....
Jes\' ofiran.
ma igraj gdje hoces kad nisi u BIH reprezentaciji. Nisi nam interesantan, nama je vazno gdje idu nasi majstori.
barsa i jest klub za tebe majstore
Malo Milan, malo Inter:D