Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko se oglasio putem Twittera : Ja sam sposobniji
mancini plasiraj mu ga u ime ljubavi
Takoo je recii ovim stoo se pravee pametnii!!!
E ne znam sta bi vise?! Da mu posaljem Amru,kad je u depresiji?!
Hej Ibra,ne seri!
zlatanova učiteljica kaže da je zlatan jedan od tri najgora učenika s kojima je radila,pa stoga ibra drži se ti igranja fudbala,sve drugo puno lošije radiš...
Ibra je najjaci igrac u istoriji fudbala.Papci i misevi ga naravno ne gotive jer su ih ovakvi jos od djetinjstva,skolskih dana itd. vazda maltretirali i nisu im dali da oni dokazu svoje "talente" i uvjek su bili bezze.ZLATAN-IGRACINA-MANGUP-LAF-NE SAMO U SVOJOJ MAHALI.Jedan od rijetkih na planeti koji ima veliki uticaj na drustvo u cjelini.A ti Papak idi u skolu i pitaj ucitelja kako da postanes MANGUP mozda ti uspije cudo hahahahaa frrrr krrr
Kako se ovi delikventi i antisportisti međusobno pomažu, super primjer. Čuj treba mu pokazati ljubav i to klub kojem uništava reputaciju i pravi od njega cirkus. Treba ga napucat nogom u dupe i njega i ovog agresivnog nosonju.
Ovo već definitivno pokazuje neku drugu stranu Zlatanovu,izgleda da osim što je extra igrač što voli da daje golove očigledno voli i da prima(ovo prima bi bilo uz navodnike al mi nekako to mrsko pisat)
ajd ne pametuj bgt!
@Meho.....prosijace zavidni ,glupane idi ga konkurisi i ti stigni njegovu slavu ,da ti je bacio koju stoju ,nebi tako pricao a u ostalom mozes ga povuc za harinu...!
ide mi na k u r a c ovaj Ibrahimović
vod ga sebi u psž
Mancini zapjevao Baloteliju ALL YOU NEED IS LOVE
"...samo ako mu pruži ljubav" Moj Zlatane, pa oni stalno u svlacionici pruzaju jedni drugome ljubav. Da mozda ljubav nije dostigla tacku zasicenja ?
Papak, lozis se na Raj'vosa? Priznaj, koliko si puta vidio najljepsi GRAD? Oflautaj ga firgi u Stockholmu, a on tebi
Razmazeni kreteni, znaju uzeti cifru i bez ljubavi prema onim koji ih placaju, a kad trebe odraditi te silne pare , moras ih moliti sa ljubavlju da trce. Ma za te pare sto zaradjuju trebaju sutjeti kao zaliveni i trcati na trepavicama kad im trener kaze. Pa znaju li ti balavci da oni zaradjuju vise za jednu minutu nego bilo koji radnik u Evropi za mjesec dana, Misle ako znaju trcati za loptom da su svijet izmislili.