Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Capello moze biti dovoljno glup da ga stalno tjera na klupu ili iz reprezentacije. Zato Engleska jedva Kasahstan dobije. Iako je uvijek bio sminker i papucar nikad nije prestao biti fudbalska legenda i majstor. Gdje god dodje ekipa nesta osvoji, izuzev reprezentacije jer ipak nije cudotvorac.
Toooo Dzekooo vole te Hrvatine Bosne i Hercegovine ponovo si nas dijamant
POGLEDAJTE ovo HRVATSKA ZASTAVA i na njoj piše ZENICA video se zove Čajdraš - Tamo gdje su moji korijeni http://www.youtube.com/watch?v=EFbZBhkg8Ww
DEMANTIRAO NASTASIĆA Džeko: Nije istina da ću navijati za Srbiju protiv Hrvatske