Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona suspenzija ga je preskupo koštala, nažalost ispao je iz forme.
Biće on na "svjetskom" u formi, nije lako igrati u timu koji se nizašta ne bori, bez motivacije.
Sada se potrudi da se vratis u formu i na SP - zivci zbor !!
http://bet365.blogger.ba/ do 100 eura besplatno na prvi de po zit !
Želite isprobati nešto novo, nešto drugačije, nešto inspirativne prirode i pobjedničkog duha? Ako želite sve to, onda se nalazite na pravom mjestu! Budite odvažni i proučite našu stranicu koja je plod dugogodišnjeg rada i odricanja. Samo odvažni su pobjednici, budite pobjednici uz nas! Sve je priloženo na blogu i sve što trebate znati napisano je na blogu. Toplo se nadamo da vam je dosta više lopova i prevaranata i mainstream kladioničarskih servisa i usluga. Zato smo tu za Vas, da vas učinimo sretnim na dugoročne staze dugoročnom zaradom na potpuno novi diverzijalni način!! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Ibisevicu, oplodi pijanu semsu
Sad ce na pripremama on i Spaha derat jarce,pa ce doc u formu!
Nema dovoljno vremena da se vrati u formu, nazalost. Sezona gotova, a ovakav u repki je samo visak. Drag mi je kao covjek i igrac, ali treba biti realan
šteta za momka nekad je bio perspektivan a sad drugoligaški igrač
prosječan igrač sad je i rezerva u štutgartu kakau prvi napadač
mama se ne druži sa romima a ibišević je rom
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nisi ti jado pogledao ni jednu utakmicu stuttgarta, jer da jesi znao bi da Vedo nije igrao u svim utakmicama zadnjih deset kola, lupaš gluposti i kao ti nešto pametan.... Nedaj se Vedo, trebamo te u Brazilu....
ne gledam drugoligaške igrače i klubove
...ma ja mislim da ce ibis lagano posle svjetskog u penziju...nema u njemu ni žara više za igrom a ni želje plus ovi klubovi su zaista kanta za karijeru!
pa ovi klubovi mu i jesu plafon nagodinu u drugoj ligi
u zadnjih 10 utakmica najgori igrač stuttgarta
pričaj ti šta hoćeš ali vedad je propo totalno
de nadji sebi kakvu zanimaciju hajde radi nesto a ne da visis po klixu i komentarises igrace BiH. on je igrac stutgarta i ide na svijetsko. a koji si ti faktor sta si postigao osim sto visis na klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)