Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IBISEVIC MOZE OSTATI SAMO U BOLNICI HAHA
Upravo sam procitao i ne mogu da vjerujem da Sax jos nista nije objavio! Ja se samo nadam da prognoze nisu istinite, jer ako jesu, ode sve u pm! Vedo drzi se molim te, BiH je uz tebe!
Njemacki mediji su danas prenijeli vijest da se Vedad Ibisevic u testnoj utakmici povrijedio i da su prve pretrage pokazale da ce odsustovati sa terena najmanje 6 mjeseci. Sutra leti nazad u DE gdje ce se definitivno znati koliko pauzira. Nazalost ne znam kako se ta povreda na Bosanskom kaze ali nekom nesto zanci na njemackom evo i to: Anriss des vorderen Kreuzbandes. Katastorfa u pm!!! Ovaj portal je nula bodova kasni tri godine! Vjerovatno ce tu vijest objaviti prekosutra!!!!!!!!!!!
red je da se nadje neko pametan pa klub iz pozadine napravi najboljim...vedo genijalac :)
Halo ba papci pustite vi Vedada neka igra gdje god on zeli, a decko zeli igrati u Hoffeu. Osim toga je vlasnik Hoffe-a Dietmar Hopp rekao da Real nema dovoljno para za Vedada. Hej ba PAPCI, razumijete li to: REAL NEMA PARA ZA VEDADA!!!!!! PS: zapamtite i ovo da je Vedo najveci bh talenat poslije Alena Skore (jos nijednog igraca nisam sa Skorom poredio!)
@Pismen Ti ocigledno ne kontas ili neces da kontas
@system to se zove selektivno pamcenje decko (da velika vecina igracina postane lopate kad predju u velike klubove).. to zavisi od mnogo faktora a ne samo ekipe i imal ta ekipa dosta igraca na toj poziciji.. ti mislis da bi vedad propo recimo u Juventusu 100% dok ja ne mislim tako.. nikad se nezna.. uglavnom nece valjat ako ostane u hofenhajmu vise od godine pa makar zabio 100 golova nek ide u neki klub sa historijom, nek postane prava zvjezda ;P a bice kad uzme zlatnu kopacku.. sretno!
to ako ti mislis da ce Vedo da podbaci u ovoj sezoni sada grdno se varas;) Kada covjek ima motivaciju koju on ima, tezi tome da bude sto bolji i on je to do sada ponovio 100 puta i nije slagao jer je iz dana u dana odnosno iz sedmice u sedmicu bivao sve bolji. Zivi bili pa vidjeli
@Pismeni I jos nesto: Evo neka ode u Bayern: Umjesto koga ce da igra?Toni-a i Klose-a? Barselona: Eto & Henry Arsenal: Adebayor&v.Persie Manchester: Rooney, Ronaldo, Berbatov Liverpool, JUventus, Chelsea, Inter, AC Da ne nabrajam vise. Samo ono sto hocu da kazem je da bi meni licno bilo drago da nas covjek kao VEDO igra u velikom klubu, ali se bojim da ce tamo propasti.Ne zato sto nema pojma nego sto nece dobiti dovoljno sanse da pokaze sta zna
@Pismeni Hajde ti meni nabroj par igraca koji su u svojim malim klubovima bili zvijezda pa su presli u veliki klub i postali jos veca zvijezda? Nabrojat ces mozda 2-3 a ja cu tebi nabrojat 50 koji su propali. A onda mozes komotno da ides sa dedom na akdu da ti dedo neke stavri objasni. Ja nigdje nisam reko da ne treba NIKAD da ode u veliki klub! Ali sam siguran da nece u nastavku sezone ni priblizno zabijat kao u prvom dijelu. O sledecoj godini da ne pricam.
vedo care najbolji si :):):)
lol Vedo, ostani i trebas ostati do ljeta. Sretno.
ovo sto birokrata i system pricaju tako dede na kafama naglabaju.. i svaka budala sto misli da zna imalo o fudbalu.. tipicna prica ako ode u velik klub da ce propast.. i ja mislim da bi trebo ostat jos maksimalno godinu u hofenhajmu i ako nastavi ovako sigurno moze igrat u nekim od najjaci klubova al mislim da ne moze Vedad puno napredovat kao sto npr. moze Džeko
ovaj pod nikom \"cega ba\" sto je napisao \'kukavica\' pojma nema dobri igraci uglavnom propadaju kad predju u velike timove zato sto ih tamo doceka masa kompleksasa i poznatih zvijezda s kojima ni trener nece da se zamjera a ni da rizikuje uvodeci ih u igru pa da ga poslije svi prozivaju a publika hoce da gleda zvijezde a sponzori hoce da publike gleda utakmice prvo postanes zvijezda pa se onda kurcis pozdrav pismenima
@cega ba Lahko se dokazat kada dobijes sansu. Igrao je u Aachenu pa nista jer nije imo adekvatnu priliku. U hoffenheimu se pokazao. U Manchesteru ce biti sito - niakd nece dobiti sansu! A takvi kao ti bi otisli, uzeli pare a prospiali suplju hoce izazov. Za tebe nije fudbal momak, ti u politiku trebas. Takvi se tamo traze :)