Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo sine, smiri zivce, hladna glava i idemo dalje. A vi nacionalisti odjebaus.
Vedo moze sapunom prsten da skine a srbalji neznaju ni sta je sapun, zato i Smrde. Treba im snasama 30 centima ali bez sapuna i to dok igraju uzicko kolo.
Nista novo i nemores da ocekivas od ovih seljaka Mosnja
definitivno je zasluzio kaznu i on kao profesionalni fudbaler treba valjda da zna da ne moze s nakitom igrati.. a i taj sudija s.upak sto mi nije dao da na poluvremenu skine prsten.. a vi srbi -pogledajte svoje navijace,repreznataciju i divljanje i jednostavno SE POKLOPITE
E moj Vedo koja si ti seljacina !
A on naivan ko francuska sobarica, pa ne zna da mora skinuti nakit prije utakmice, jednom Bosnjo, vazda gl-u-pi Bosnjo.
sto se prdoslavni javljaju to je cudo - jos uvijek svrsavaju na balynderske stvari i stvarcine. :D
kakite kakaci kakite, ni kake mu niste vrijedni :)
bosanski papak..slican nazifu gljivi i hari mata hariju
fuj seljacino seljacka...
Hajdeeeee Lazareeeee, hajdeeee Lazareeee, hajdeeee Lazareee ! ! !
Ma ovaj Vedo pravo dobar...mahno bi ja njega..nego gde mi je bijeljinac nesto mi se pritajila treba...ha
Agresivan je i nemojte to pravdati. Malo boljeg ponasanja sigurno mu ne bi skodilo...ali sta drugo ocekivati od fudbalera cccc
PAPAK!!!
Moj Vedade igraš u profesionalnom klubu i zarađuješ profesionalno a ponašaš se BALKANSKI. Trebali bi te vratiti u Bosnu da igraš na šljunku ili da radiš na graševini za 600 KM (ako ih uopšte dobijeđ). Kad se opanak pocipeli to je vrlo uništavajuće za opanak! Fudbaleri su prilični primitivci i jako malo je obrazovanih tako da propadnu (što ovako , što onako ili što bi se reklo fudbalskim rječnikom: LOŠ IGRAČ SAM SEBE POBIJEDI. Ovo se isto odnosi i na druge (Salihović, Džeko.......) koji još ne znaju gdje se nalaze.