Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo vedo,ono neki dan je bio samo baksuzluk ;)
\"Recimo i da je Ibiševića zamijenio Cacau u 78. minuti utakmice, te da je hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld odradio cijeli dvoboj u redovima Moskovljana\", pa ljudi hajde sto ste kopirali tekst sa hrvatske stranice i spomenuli hrvatksog igraca koliko je minuta igrao, nego niste napisali jeli igrao i Misimovic i koliko je minuta igrao.
TO VEDO KRALJU
Vedad je uvijek bio bolji igrač od Dzeke...samo onom povredom Vede se okrenuli Dzeki koji do tada nije bio na mapi...i onda su ga mediji jer je iz Sarajeva i iz Želje napuhali u nebo... a evo Dzeko sad pokazuje svoju pravu sliku...i koliko ga boli k... za navijače...jer očigledno ne želi da igra fudbal kao sto je vise puta ponovio prijateljima po kafama i u kafanama...dobio lovu i konačno osvojio neku pi-čku njemu vrh karijere i dosta! :-D
Vedo, nek si pokazao dusmanima..... narocito mi je drago jer si ga dao ljevicom.....(upuceni znaju na sto mislim) Aferim sokole......
Vedo care,zreo si da me odmijenis na klupi u premijeri!
\"Stuttgart je u Moskvu kod Dinama stigao\" Ne zanima me ko je pisao, ali ovo je gramaticki, totalno, nepravilno.
Vedo Bombarder!! co\'ek gdje god kroci bombe baca!! Samo tako Bosanski Bombarderu lujbi te nana i svaka ti dala :)
imam osjecaj da ce ovo biti vedina sezona ide preko 20 golova u bundesligi :)
GOLOVI UTAKMICA PRETKOLA LIGE PRVAKA 4fudbal .com
nije gentner asistirao, nego hajnal...
Ovako će on nas na svjetsko odvesti: BiH na WC 2014, video: http://www.youtube.com/watch?v=gIIPgbuLv9c (copy - paste)
Opet mu ne halalim sto sam pao na kladionici neki dan..
Ovako ce i nas odvesti na Svjetsko prvenstvo! :) Bravo!
Bravo Vedo dođi u FK SAraJEvo da se još više proslaviš!! https://www.facebook.com/KoNeLajkaPitarNijeHejHejHej
Kraljjjj ga majstorski zabio i to lijevom. Covjek poceo pucati i lijevom i desnom. Ako se sjecate i prije penala U b. Ligi pucao je topovski lijevom. Ovaj covjek se definitivno steli da bude najbolji. A komentar za kopiranje teksta gospodinu neka pogleda potpis i vidjet ce da se radi o agencijskom tekstu - Totalsport. :)
Naš mentalitet nam ne da da dotaknemo sami vrh, pri tome mislim na pojedinačno fudbalere, nemamo one potrebne drskosti i bezobrazluka koji treba da se ne bi desavalo ono kao sto se Vedadu desilo da fuli prazan go sa 10 metara ili Edinu da ponekad ne pogodi iz neke obecavajuce akcije.. Treba malo biti i hladan i bezobrazan.. Hrvatska ima vise uspjeha npr. od nas , jer im je mentalitet drugaciji i ne boje se nikoga, igraju s tom dozom bezobrazluka..