Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://arsenalfcrumours.weebly.com
@Filip PEDERČINO IDI FILUJ SE MALO SA SABRAĆOM BIJEDNI SMRDLJIVI LAŽOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
sta ti znas usljo sugavi ko je kloc, nemoze on sam igarti za cijelu ekipu, poslje one povrede sasvim je ok, Hofenhajm je selendra koja igra u jednoj od najjacih sampionata evropskih i to zasluzujuci njemu po naj vise
Ovaj lik je klocina bio i ostao, sa dvije lijeve noge!
I ne čudi od lošeg igrača.
mislis \"potpisujem\" :)
@ nesmeta podrzavam
Nakon onakvog loma normalno je da ima strah od duela. Dudu ima isti problem. Nadam se da će oba prebroditi strah jer to je jedino što ih koči do povratka u staru formu.
@mostar west i jesi za tog betona tamo, mamu li ti... Ali dobro si napredovao u zadnje vrijeme, s krsa iz zapadne \'ercegovine sljego u grad. Vedo je kralj i ne moze se od njega ocekivati da svake sezone zabije 20-25 golova. Covjek je prebrodio tesku povredu a i ekipa mu bas ne igra na nivou jedne Barcelone... ;)
Kako ih nije stid? Jesu li u obzir uzeli povredu koju je ovaj covjek imao? Sta ocekuju nakon onakve povrede, da se vrati i zabije 30 golova...ccc...
dam je nama još ovakvih razočaranja ili da su nam političari ovako razočaranje gdje bi nam kraj bio
Ne smeta ne smeta ne smeta... Ibišević Vedad kao \"razočarenje\" postigao više golova (12) od najboljeg i najskupljeg njemačkog napadča (Gomez, 35 miliona / samo 10) i Olića (isto 10) zatim jedan više od prošlogodišnjeg najboljeg strijelca Grafitea (11), a ukupno u čitavoj ligi su samo 6 (šest!) napadača ispred njega. Dakle, Vedade, samo tako nastavi. Ti si naš ponos i naša nada, a oni koji su te podcijenili će imati priliku da pišu o tebi najkasnije 03. juna nakon prijateljske utakmice sa \"razočaranim\" BRD :-)
libo te taki vedo u peMziju lagano,lovu si uzeo, i ko Baljic u pjevace, pa kad Sajo ode s klupe doce jos gori i uzet te za asistenta, uzivancija !
@filip nije niko njega doveo u budnesligu, nego je on dovo hoffeinamin
pa naravno odakle muslića s sportom ha ha ah