Ne žali zbog neodlaska na Otok
0
Ibišević: Milimetri su me dijelili od Blackburna
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast na primjernom ponašanju...ovo ti je KUĆNO VASPITANJE...kad je neko kulturan, vaspitan i zna da se ponaša... bez ikakve SUJETE a ne dizati cirkus svaki put kao neki, samo da bi bili u centru pažnje...isto djeca u osnovnoj
ovog momka pratim i gotivim jos iz dana kad se tek vratio u evropu i zaigrao za mladu selekciju. uzoran, marljiv, na terenu pravi igrac...kad mu ne ide ne siri nervozu i nikome ne glumi glumca. svaka cast Vedo!
GDJE JE OVDJE ON REKAO DA JE BLIZU BLACKBURNA? Ja\' ovih novinara, ne mogu da vjerujem koje gluposti pišu, posebno kad je naslov u pitanju. Jeste on možda bio blizu Blackburna, ali u ovom članku NIGDJE ne vidim da je rekao isto.
E moj Poskoce, zar je to sve iz nemoci i frustracija?!
hahahahahahahhaha,ma ne poskok nas najbolji igrac igra caku u Totenhemu, ajoooj nije ni on vas!!! ma Sahtar Donjeck eihhhhh pa nije ni on ,,aha ok, LOvren pa ni on nije nassssssssss;;al zato Samir i Eduardo , pa ni oni nisu :((((((((((((((((((((((((((((( joj repke 3 hrvata hahahaha a sve ono sto valja il su Bosanci il Brazilci,jadni ste DZekson vam ga nabio u su...
poskok smiri živce da ti ne poskočimo na seku
i meni je natekao mišić dođi pa sjedi na njega
ja sam mislio kad sam ovako brzo bacio oko na naslov da su ga milimetri dijelili od Barcelone... a kad ono od Blackburna,hahha p.s. zar vi Bosnje ne pisete \'\'Blekburn\'\' umjesto Blackburn ? i volim svoj kamenjar.
Poskok u kamenjar....
hahahaha Blackburn i ovo vam najbolji igrac u BIH repki ?
aferim vedo. pa nisam ja džaba djetetu dao ime po tebi
pusti ovo, dajte nam nesto o ronaldu i mourinhu