Ne žali zbog neodlaska na Otok
0

Ibišević: Milimetri su me dijelili od Blackburna

Sarajevo-x.com
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač Hoffenheima rekao je da su ga milimetri dijelili od Blackburna, ali da ne žali što nije otišao na Otok.

Napadač Hoffenheima i bh. reprezentacije Vedad Ibišević uspješno se oporavlja od povrede. Već se priključio radu sa prvim timom što je donijelo osmijeh na lice i selektoru Safetu Sušiću.

"Zadovoljan sam oporavkom. Prije izvjesnog vremena počeo sam trenirati samostalno, a nedavno sam se priključio radu prvog tima Hoffenheima. Međutim, malo mi je natekao mišić. Ipak, to je prirodna pojava, jer su se pojačali napori. Teoretski mogu konkurisati za udarnu postavu. Ipak, sve je do trenera, a meni je najvažnije da oporavak bude uspješan. To je prioritet", rekao je Ibišević.

Dodao je da je njegov nastup protiv Luksemburga i Francuske u Sušićevim rukama.

"Meni je najvažnije da u narednom periodu povredu potpuno saniram i da budem zdrav. Ja ću intenzivno vježbati i vjerujem da ću biti na raspolaganju šefu državne selekcije. Sa reprezentacijom sam od početka. Što kao igrač, što kao navijač. Uvijek sam tu, uvijek se veselim svakom uspjehu", rekao je popularni Vedo.

Ostatak intervjua možete pročitati ovdje.