Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno je to, eto mi to slavimo sto su nasi nesto ucinili sta imaju od toga kad nisu pobjedili. Evo ovo je vec par puta Dzeko dao go, ibisevic dao go, ovaj nas izborio penal, al kad procitas sve ipas su ili izgubili ili su ljudi uspijeli izjednaciti. Ne veseli me to nimalo kad pobjede recite nesto.
odi psihijatru mozda ti on kaze nesto pametno -.-
1) Milutinović 2) Bajević 3) Ivica Osim
Živim u Sarajevu i imam jedan patološki problem.Ako mi možeete pomoći,molim vas,uradite to.Išao sam kod liječnika i on mi je uspostavio dijagnozu a ona je:vi gospodine imate vrlo raširenu infekciju koja će ipak,donijeti boljitak vašem organizmu tako da je ne treba uklanjati.Infekcija se zove :mrzobalijstvo (ne narod nego samo vjernike).
Srbi oprositte nam,nismo znali što činimo.
@CCR7 svi su dobti fakat. moja izbor bi bio barbarez (mada ne vjerujem da bi on prihvatio ponudu selektora sa ovakvim nogometnim savezom), a dr.izbor bazdarevic..
1.ZLATKO KRANJCAR-vodio hrvatsku na svjetsko prvanstvo bez ijednog poraza u kvalifikacijama. 2.AMAR OSIM-sa savjetima Ivice Osima moga bi napraviti velike stvari a i sigurno je jedan od najpostenijih. 3.DUSKO BAJEVIC-bilo bi to vrlo takodje odlicno 4.MESA BAZDAREVIC-ima i znajnje i volju da napravi velike stvari 5.SERGEJ BARBAREZ-i sigurno da ima postovanje kod svih igraca nadam se da bi i on mogaovemo uspjesno vodit repku. imamo jos vaha halihodzic ali nevjerujem da bi on pristao posto vec ide na SP.
Ko zna,zna.vise se koncentrisao da ga obori suparnik,nego na sam sut,tktika je cudo.Ovo mogu samo majstori.Hoffenheim je bez Ibisevica k:ita
Prodaja domene www.sport24.ba, ukoliko ste zainteresovani javite nam se sa vasom ponudom..