Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratioooooo se Vedator plavo oko bravooooo majstore
Tako ako Bog da protiv Velsa :)))))
100
pa care moj sto me raspolozi rodila ga majka :-))))
ima ko da zamjeni dzeksona
Vedo kralju, svaka cast!
Tako i velsu majstore
Vedator je to, prava sreca da je dosao u Herthu
ma pustio ga ba Spaha da malo zabija :)
VEDATOR nam se vraca u formu u pravom trenutku - Djeke nema a kamo srece da je i on u igri pa natukli ko beba zvecku wels i kipar .... ovako dosta i poobjeda sa par golova razlike ....
To oko nase plavo,nikada nisam sumnjao u tebe.Oduvijek mi je bio najdrazi u reprezentaciji i tako ce i ostati.Bravo legendo!
To Vedo care , spao je maler sa tebe.I nemoj vise sjeci nokte u aksam to je baksuzli.. Samo trpaj .I ne osvrci se preko lijevog ramena i ne peri ves utorkom,ni to ne valja raditi.
Ovaj će nas čovjek opet odvesti na prvenstvo, vjerujte mi. Neki dan kad sam rekao to svi su mi pucali minuse (kad se Dzeko povrijedio), zivi bili pa vidjeli...
Aman jarebi,nek bude kako ti kazes.I bogat´nemoj sta uhatoriti.
Nadajmo se da ce princ Pjanic vidjeti, kakve je pasove Vedo dobio!? Pa nek mu on posalje barem jedan takav!
Nadajmo se da ce ovo postati uobicajene vijesti na Klixu. Puno srece u nastavku sezone.
Dobro ste se sjetili, utakmica zavrsila prije sat vremena. Uz malo srece ovako i Velsu dva komada, ljubi Veronika svoje oko plavo.
Ljubimo i mi Veroniku ;)
Ljubi, ljubi, al' glavu ne gubi. :)
Utrpati ce ga Vedo Velsu 100%!!! Danas sam kupio karte hihii
Aj nemoras se odmah hvalit na portalu ha ya
-ne moraš * :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ALE ALE ALEEE...VOLIMO TE VEDATORE!!!!!!!!!