Dobre vijesti za Arsenal
0
I Van Persie sposoban za igru
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
visca barca.........
ljudi arsenal ce biti pometen sutra na terenu, bez po muke ... pa prosle sezone su ih rasuli a ove su jos jaci...
Ja sam prije nekoliko dana komentarisao i rekao da Venger pokušava na ovaj način zavarati Barcu pa sam čak nudio i okladu. .Sutra nova vijest: \"Spreman i Volcot \" . Utakmica bi trebala biti dobra a moja prognoza je prolaz Barce uz minimalno potrebnu pobjedu.
Vidjeli smo kako je Barca prosla na Emirates-u.
Kamon arsnal . .
guardiola ce vengera otresti ko slinu
pa to lazu da se barca ne priprema za njih 2 :( a kako god ce ih barca unistit cuj trebao mjesec lezat on za 5 dana trenira i igra utakmicu AHHAHA i vi jucer nabrojaste 10 igraca da su povrijedena a sad samo 3 i to 2 igraju 1 ne
vokaciji?