Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja odavno nisam vidio veci incident...
uh jbt kakva svađa
http://www.youtube.com/watch?v=PbgKEjNBHqM&feature=relmfu
Ćao lepi, moj te klepi!
Ja mislim da su ostali jos 10 sekundi da bi se pobili... Uff, kakva je to svadja bilaaa :D Ja mislio da su se pobili kako su to oni napisali :)
ovaj @zaneiformisane sam je sebi nabio 10 lajkova, jer nemoguce je da na ovom govornom podrucju ima 10 d e b i l a koji ce smatrati ono smijesnim il dobrim
Lik1: Daj da se mijenjamo za dresove. Evo ti moj. Lik2: Ne mogu ti dat ovaj, obećo sam malom od tetke. Lik1:(Povlači lika broj 2 za dres). Daj ne zezaj, pa eto ti moj, što si takav?! Lik2:Ma ne sekiraj se bolan, daću ti dugi, stoji mi u svlačionici. Ovaj moram dat malom, obećo sam života mi. Lik1: Ajde dobro, vidimo se dole. Lik2: Ćao!
kakav senzacionalisticki šit od clanka ocito je da se poznaju ljudi dugo i da su haveri truli pa se šupaju samo ste vi krelosi napravili od ovog incident
papak. je.bo ga dres.
Ne bi mu ni ja dao, neka kupi ako mu treba!
A koji ste vi tukci, hebo vas portal i ovakve vijesti...fuj, polupismeni majmuni
pa vidi mu se na faci da je ciganske krvi! i šta dalje o tome komentarisati??
J.b.g. izradi ga čovjek momački. Možda nije fer, al\' ko će ga znat\', možda ovaj nema love da plati dres koji bi dao. :-) Mora se štediti. :-)
3 svijet...
Strani Filmovi sa prevodom! Domaci Filmovi! Serije ... www.balkanje.com
Pu majku im poganu nikada ne bi znojavi dres razmjenio FUJ !!