Inspiracija igračima Milana
0
I Đoković večeras na San Siru
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
forza milan!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milan : Barcelona 2 : 1
Hahaha, nema, ubio nas Messi :D ARRIVEDERCI UEFALONA!
Čestitam administratore ! Izgleda da se može biti veće govno od govneta: N A P U S I S NAM SE SVIMA KOLEKTIVNO K U R C A, BEZ TACAKA ;)! Vidis li sada dobro?
Pozdrav za KUKI-ja. Čestitam, imaš nos za rezultat, a vi ostali, plačite i drugi put pazite šta pišete...(:
Znači,ovime ne reklamiram nikoga . Ali,ako želite,postoji stranica na kojoj možete besplatno dobiti nintendo wii,iPhone,xbox,ps3.. U stvari,šta god vam od tehnike treba,samo skupljajući poene . Link za stranicu : http://www.xpango.com?ref=92870299 Prilikom registracije,molim vas unesite ovaj broj ,kada vas bude pitalo za ID koji vas je doveo tu :92870299 btw,nije fake,radi 100 % provjereno . :D
ovaj cheto nas samo moze inspirisati da k.oljemo i s.ilujemo...
Pici se satrovacki ovde zesce hahaha. Sice-popu vak-no ras-vece ce-zes
Hoče li dizati 3 prsta kao u Melburnu.Nek zabije sva tri prsta sebi u zicigu.
... brat brata, za stražnjicu hvata ... ... da bi mu frkno, direktno u pr.kno ...
biće i moj jaran meho na utakmici....objavite
...upravo sam oralno zadovoljio mladica...
pun mi kofer ovog klixaša... jedi, seri i spavaj... koji ćeš klinac ti čitati i komentarisati, koji ćeš klinac ti gledati utakmicu ??? (jednako onome sto si ti napisao)
kako god vadit ima je tri puta loptu iz mreze,visca el Barca!!!!!
N A P U S I S NAM SE SVIMA KOLEKTIVNO K U R C A, BEZ TACAKA ;)! Vidis li sada dobro?
Pun mi kofer ovog vlashceta, igraj tenis i suti koji ces ti klinac na treningu fudbalera, haj zdrao
Za administratora i za KLIX: mislim da riječi koje cenzurišete ne bi smjele prolaziti ako su između slova stavljene tačke. Jer niko nije toliko glup da ne shvati njihovo značenje i sa tačkama i bez njih, to je potpuno jasno. Pozdrav !