Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bitno za koga navijas. Covjek koji na najvisem mogucem nivou postigne 53 gola u jednoj sezoni i obori rekord Spanske lige star dvadeset godina zasluzuje respect.
Prvi igrac koji je osvojio Zlatnu kopacku u dvije razlicite lige, i to u dvije najjace. Kapa dole
vi budite poput ronalda,messija,dzeke ili bilo kojeg od njih pa onda dodjite ovdje i komentarisite kome kad i kako daju golove...poklopite se i radite svoj posao i pustite njih da rade svoj kako mogu i znaju... Ronaldu i Messiju svaka cast dati 53 i 52 gola u jednoj sezoni je za ogromno postovanje i jednom i drugom...
http://bit.ly/iL84vK
Cristiano Ronaldo je sa 40 golova osvojio titulu najboljeg strijelca Primere. Barcelona se mora zadovoljiti time što je \"samo\" (p)ostala prvak Španije :)
Poflautaj ga Dodiću... Malo si nadrdan što smo te natezali svu noć... niko ne nateže tako dobro kao mi. u potpisu Bosanski pederčići
ARSENAL
BOSANSKI PEDERČIĆI ODJEBITE !
OO7- Misli lik na trofej najboljeg strijelca ;) A kladim se da nisi prije 3 godine navijao za Barcu :D
Kakav trofej????BARCELONA JE ŠAMPION.......OOOOO. Eto vam taj utješni gol ha ha a btw MESSI je score 52
kod tvoje tetke
vode iz bokala :P
Kada se dokaže u BH Premijer ligi onda može da priča. Za sve ostalo samo presipanje iz šupljeg u prazno :))))
Sad je i službeno glavni pičić lige.
ronaldo...derpinho