Prognoza za Sarajevo-x.com
0
Husref Musemić: Dalje idu Chelsea i Porto
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRATI NAM SE HUSREFE,,OTJERAJTE VARALICU PLISEKA
Cekaj, jesmo li se to plasirali na Olimpijadu, pa nam treba olimpijska reprezentacija...wtf? S druge strane, jedino tako mozemo zadrzati kakav takav kvalitet reprezentacije, jer ce eventualno presusiti izvori iz dijaspore pa smo onda opet u rangu Azerbejdzana
BOLO DA BUDEM ISKREN KO BRAT BRATU... NE ZNAS PISAT BOSANSKI!
a uz put se sjeti da je tvoj klubić za 70 godina postojanja osvojio samo jednu titulu. To može samo Željo!!!!!!!!!!! hahah i nije 70 nego 90 godina postojanja ;) opet 0 poena na Znanje i Informativnost! bruka moj bolo
a uz put se sjeti da je tvoj klubić za 70 godina postojanja osvojio samo jednu titulu. To može samo Željo!!!!!!!!!!! HAHHAHAHAHAH! a ti prelistaj google pa pogledni malo koliko je zeljo osvojio TITULA u 70godina pa onda dodi prosipaj pametnu..
ma jok ja odigro na svoju ruku pa cemo viditi sta ce biti
to dojava ???
\"Apoel je pokazao dobre igre u kontinuitetu, dokazali su da imaju ozbiljan tim i sasvim zasluženo idu dalje\",, Musemicu sokole, imaju oni i trenera koji zna postaviti igru, na vrjeme napraviti izmjenu itd., nego vidim i ti se uhljebio u reprezentaciju bas kao i Susic, ali nije to za vas bogami, nego se vi manite reprezentacija, tako ce te najvise pomoci reprezentacijama, nego se latite premier lige BiH kao i Osim,, to je vas domet ne mozete vi dalje bogami, eto i Amar pokusao negdje vani vido covjek da je to iznad njegovih mogucnosti i vratio se tamo gdje pripada i gdje moze da radi, zato i vi treba da se ugledate na njega ostavite reprezentacije, latite se Zvijezde, Trebinja, Slavije itd. to su vasi dometi i tu bi mozda mogli postici neke rezultate, a vidi zaboravih Celik i Slobodu :)
Porto-Zenit 1 Genk-Leverkusen(zg) 0-2 APOEL-Shakhtar(v,k) 1 Plzen-Milan(v,k) 2 Dortmund-Marseille(v,ž) 2 Barselona-BATE B.(dp) 1
MOJ HUSREFE ....NIJE NI CUDO STO SI RACKU OD TRENERA ...
@EmiRem Još jednom si dokazao da si GLUP!!!!!!!!! Ti vjerovatno kažeš da je i Bayern isprdak Minhena 1860, moj tupsone! Argument nula bodova! A ja nikaoga ne mrzim, to je vaša odlika. Ja samo navodim činjenice i ništa više, a ti zaključuj šta hoćeš sa svojom ograničenom inteligencijom!!!!!
@bolo Pa bolo dragi kako vise ne shvatis da ti ustvari za zelju navijas,pa bolan vise mrzis zeljeznicar nego sto volis mali torpedo a tanka je granica izmedju ljubavi i mrznje :). Pa ne znam ko na svakom derbiju ima transparent \'\'Mrzim Zeljeznicar\'\'. Kad si kod manijaka vidio transparent slicnog sadrzaja. Pricaj ti sta hoces al vi ste nastali tako sto je Zeljo pr\'no i nastao mali torpedo :)) . Za koga ti je djed navijao ??? Za koga?? Za isprdak sigurno nije,jer tad zeljo jos nije isprdio malog torpeda :))
@EmiRem O kakvim kompleksima ti Bogati pričaš? Kompleksi leže u vašim genima tupsone. Zamisli svoje pretke koji su gledali velikana kako igra sa Menchesterom, a oni jadnici čekaju 70 godina da nešto osvoje. Tu su stvoreni kompleksi koji se genima prenose i na vas! Mi stvarno vama ne zavidimo ni na čemu!!!!!!!!!!!! Samo se nastavite furati da vi nekome nabijate komplekse, možda navijačima Slavije, GOŠK-a i slični ekipica, a nama hahahahahahahaha.........Daleko smo ispred vas sa rezultatima!!!!!!
Posto je ovo veliki i dokazani strucnjak znaci da su Valencia i Zenit dvojke...
HAHHAhahahaha bolo volim te,i tebe i sve pitarske kompleksase zaludjene :)) Zivio komitet 100 godina :))
ja reko vijest Husref u čelziju, bogte