Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na koljena pred HORDE!
Bravo! Siroki Brijeg je odlicna ekipa koja je dosla na AFH da se nadigrava. Odlicna utakmica! Said i Suljic odlicni. Sesar se mora malo fokusirati na igru i tacna dodavanja. Pomocne sudije su u par navrata signalizirale u najmanju ruku cudne offside pozicije i za Sarajevo i Siroki. Sve u svemu odlicna tekma i napokon prekinut niz bez pobjede nad Sirokim. Volim te Sarajevo.
http://youtu.be/tKa9uWU0Giw SARAJEVSKI FAŠISTI, u videu iznad se vidi vaša licemjerna multietničnost. Kada se još nadoda kamenovanje autobusa, slika o zaostalom narodu je potpuna. Pozdrav svima iz srca Herceg Bosne, uključujući vedrana.
Evo vam Tako Mali JADOVI, pa pogledajte ko kupuje utakmice. http://www.youtube.com/watch?v=wzh7ZzHmoaM&feature=player_embedded Cistog obraza koracamo ka tituli.
U Sarajevo svratite kad damu stisnete, listicu tad zaboravite jer u nju se vratiti necete !!!
U Sarajevo svratite kad damu stisnete, tad listicu zaboravite jer u nju se vratiti necete !!!
Skandiranje \"gazi Ustaše\", kamenovan autobus igrača Širokog - to je tolerantno i multietničko sarajevo. Istina za Vedrana?-Huligan kao što ste i svi ostali. Primitivci sarajevski, sandžaklije, vehabije, mudžahedini i istočnobosanci. Bagra ovozemaljska. NEMA VIŠE U HR-HB!!!
Nikada nećemo biti ljubomorni na mali i jadni Torpedo. Mi smo u domaćem prvenstvu osvojili sve što se je moglo osvojiti i to toliko puta, da se to se više ni upratiti ne može, postaje dosadno. Na međunarodnoj sceni 1/2 finale kupa UEFA i 1/4 finale kupa UEFA,pa dobro malicrveni-nasilu formirani od 9 igrača Želje dekretom komunista 1946 kada ćete takve uspjehe vi ostvariti ? Nikada..............................................................a možda ni tada??????
željo je osnovan 1921 god a prvi musliman zaigrao 1932. da li je trebalo 12 godina da u ovom ustaskom klubu zaigra musliman...je li vam zao brace iz širokog...
Nk. Vukasović sa grbavice. Mjesto stanovanja kafe tuborg kod amara osima.
Stvarno ovi strumfici postavljaju standarde, ali u laganju, pogledaj svoj komentar i ako si bistar moju tvrdnju ces prihvatiti. Dosadni ste vise sa tom Zetom, da ste vi bar nesto uradili u Evropi pa hajde, ovako se ja i ostali Pitari radije sjecamo Levskog (sjetite se vi njih), GENK-a, Helsinborga, Spartaka, Orebra, koga se vi imate sjecati, osim Komiteta i Vukasovica!?
SARAJEVOOOOOOOO, SARAJEVOOOOOOO!!!
ma sjetite se Zete glupi pitari sta se dizete,to gdje ste vi sad Željo prolazi svake sezone,samo sto za razliku od vas tu i zavrsi.
Šta ovi štrumpfovi sa šugavice traže...da li je ljubomora proradila. U životu nisam gledao utakmicu na kojoj sudije kradu nekoga kao što su čelika protiv vas. Svraka ide namjerno da slomi nogu momku a samo žuti dobije. Sudija sira nekoliko puta ofsajd za čelik kad ga nije bilo. Kod drugog gola adilović u ofsajdu 2 metra. Pametbom dovoljno. Sve sudije rade za vas a za to je zadužen nijaz brković. Kaže on meni da sudiju vukasovića, bjelicu i jakupovića kupi ja janje.Sram vas bilo...cijela država je vas zamrzila.
sad španske zastave, prije toga argentinci...
Zločinačka zastava sa ljiljanima na tribinama.
Trener hercegovačkog tima smatra da je prvi gol Sarajeva bio prekratnica susreta, jer je pao u najgorem mogućem trenutku za njegov tim. Musa je pohvalio i Saida Husejinovića, koji ga je oduševio svojim solo potezom. \'\'Čestitam kolegi Joviću i igračima Sarajeva na zasluženoj pobjedi. Kao što smo i najavljivali, nismo došli da se branimo. Željeli smo pobjedu, a to se vidjelo od prve minute. Na početku utakmice smo imali i nekoliko dobrih prilika, i mogli smo doći u vodstvo. Na našu žalost nismo uspjeli. Primili smo gol za 1:0 u najgorem mogućem trenutku. Rezultat 1:0 je aktivan i mogli smo se nadati nečemu u nastavku. No nakon drugog primljenog gola, sve je bilo riješeno. Što se tiče Saida, pokazao je da njegovi potezi nisu slučajnost. Ovo mu je treći ili četvrti put da nakon solo akcije postigne gol\'\', završio je Musa na presu poslije utakmice.