Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagano se okuplja nova ekipa . Bice tu hljeba
ako savez ne zasere opet
Dodik preko Vice rusi BH sport, tako da od najveceg patriotizma dosli smo do najveceg pesimizma.. Nama savez treba vodit neko iz Kolumbije.
Ovog momka treba Džeko lično zvat da igra za reprezentaciju. Ogroman potencijal.
Pa mali igra za U21 Njemacke, eh sad ne znam bas da li moze za nasu seniorsku da igra
komentator nije znao izgovorit njegovo prezime, pa rece; broj 8, :)
Ovaj momak, Tahirovic, i još nekoliko njih su već trebali biti u našoj reprezentaciji sa nekoliko upisanih nastupa
Hvala bogu pa je Faruk sa Misketom otisao do Pjanica, ljepsa je nergila tamo nego u Kölnu
Al ne selektor kaze da mladi igraci moraju bit strpljivi i cekati poziv a zato ce Danilovic iz druge portugalske imati siguran poziv. Pokusaj od trenera i miske se trude da uniste sjajnu generaciju sa potencijalom vecim i od one iz 2014te.
Samo da igra za BiH
Nasa jedina nada u buducnosti je Edin Dzeko. Samo on moze svojim autoritetom skupljati ovakve potencijale. Zato Amra, smanji malo sa trudnocom ako za Boga znas.
Treči?!??! Pa klixe kakva gramatika.
javlja se ponovo dijaspora kao onda salihovic ibisevic misimobvic mogla bi se napraviti ponovo dobra ekipica samo fali ciro da to poslozi poslje svaki tokmak se moze kvalificirati
Nije to samo Cirina zasluga. Trebas znati da je u trenutku kad je vecina igraca odbila da igra zbiog problema sa rukovodstvom Muzurovic preuzeo tim i tada pruzio sansu, nama sasvim nepoznatim, Ibisevicu, Dzeki, Topicu i jos nekim drugim igracima. Kad su se ovi vratili Ciro jos malo poslozio i podigao moral na najvisi nivo.
nek je selektor otišao da priča sa miretom....
Svaki slican igrac nam treba ko hljeb, ali savez naravno ne radi nista. Koliko i sta treba da se ovaj momak registruje za BiH. Toliko o radu preplacenih budzetlija NSBIH
Šta ovi iz saveza čekaju ??? Nisu mi jasni opšte
Ima potencijala. Nadam se da ovi iz NS nece zajebati.
Fali vam umlaut da ostavite utisak pismenosti. Znamo da nijeste pismeni.
Vidi ti pismenih Bošnja što su se pomamili... 😝