Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Hurta samo oštro... Znaju se pravila kluba... Dosta sa zajebancijom ko ona cugerska ekipa što je bila... U kost samo....
@PreporodBosnjakaBPS Dusan Hodzic?Musliman za tebe?
@PreporodBosnjakaBPS Hodžić se zove Dušan, ne bi rekao da je musliman.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Benko bi i sa dva promila zabijo gol dva nemoj tako. Ali ok treba disciplina biti.
ispravka. zabio umjesto zabijo. da odmah lektorisem
ma nije. malo jogurta mahmuran i ok
Šerijatski klub Sarajevo!!!!
ŠFK Sarajevo
@relod87 SFC Barcelona
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da zabrana alkohola ne vrijedi za navijace.
Prije 10-tak godina jedan fudbaler Željezničara je imao neobičan ritual i pripremu za utakmicu u svlačionici, pred Amarom Osimom redovno pušio hašiš i redovno igrao. Pošto vidim negativne komentare od strane navijača tog irgetskog kluba, taj podatak koji je tačan i koji i vi znate dovoljno govori o tome kakav vam je klub. Mali Seljo! Podrška Hurtiću, samo tako nastavi gospodine.
Isto tako, taj igrač zajedno sa Amarom Osimom godinama je takav napušen donosio titule na Grbavicu.
@mema koje su isto tako kupljene. ;)
Halal Sarajevo.
pa benku ostavljate na klupi iz utakmice u utakmicu iako nikad vjerovatno bolji npadac nije niti ce zaigrati ikad na ovim nasim livadama tako da i ja bi se napio na njegovom mjestu. neka ti igra onaj debelguzi kadusic redovno
Benko nije pretrčao za dvije sezone ko Ahmetović za ove dvije utakmice, a prošle sezone su nas njegovi promašaji sa 2 metra koštali boljeg plasmana. Ništa nam na kraju titula prvog strijelca nije donijela.
bravo hurta legendo, nek je najbolji al mora bit disciplinovan
Opravdano suspendovani..pa dje to ima jos pred utakmicu..ak hoces da pijes na tribine medju navijace..Sarajevo mora izbaciti svaki amaterizam iz kluba ako hoce da postane nesto vise..a ovi trezni su odigrali vrlo dobro utakmicu..po meni nije bilo slabog mesta..odlicno..ovaj tim daje nadu da dolaze bolji dani..i Hurtic ih lijepo poslozio..samo da se ovak nastavi..
Bravo kralju. Nikad u klubu neće bit discipline ako neko bude imao povlastice. Pravila su za sviju jednaka. Navijam za Želju al me ovakva ozbiljnost u FKS pravo raduje.
alkohol je zabranjen i to mora da se poštuje, čak i ako je igrač kjafir
E moj Boze kakvog sve cirkusa necete napraviti. Alkohol nema veze ovdje sa vjerskim osjecanjima i dosta vise budalasanja na tu temu.
Dobro je to dok su kod nas pili pive mi smo osvajali :D
ode benko
ustvo ulizico neznalico..sta sa ovim sto se ne skidaju sa nargile.nista jelde njima ne smijes nista jer dincek ne voli kad ti nesto sam odlucujes
Živio šerijat! Allahu ekber !
TOOOO CARE
@zlajapravaraja Hahaha ma veze ti nemaš paša. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne reče nam da li su pili prije džume ili pislije ... jbg. ipak nije to isto ... ???
Otkad je dzuma subotom?
@Bulls...... Paripe, lokali su u petak a suspendirani u subotu ... Kontaj ako imaš čime
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
.......jel to u sarajevu uveden šerijat.........ili se ciljano išlo na ovu grupu, a to što ostali lokmare nikom ništa....
Noć prije tekme. .ne seri gluperdo