Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moras cekati selektora koji igra sa dva napadaca a ne s jednim... ili ubiti Van Persieja, jer svako bi stavio njega prije tebe.
Možda da se probaš nag.uziti? Probaj i to, šta te košta?
Od ovih fudbalera su gluplji samo drugi fudbaleri. Ovi sto misle da statistika govori sve su smijesni. Pa lako je levatima dat 5 golova. Ali u ozbiljnoj utakmici se vidi ko je kakav. Drogba je ove godine u PL dao 5 golova. Bolji je 10 puta i od Huntelara i van Persija.
Kapiten njemacke U19 reprezentacije, Sead Kolasinac, dobio je profesionalni ugovor kod Schalke 04
da ne igras u prodjecnoj ligi u posjecnoj ekipi mozda bi se i moglo nesta pricati, a sad svi oni koje ce reci da je njamcka jaca liga neg pogledaju samo u zadnjih godina koliko je engleza bilo u finalu lp tu je celzi, arsenal, mancester, i liverpool, od toga tri su kluba osvojila trofej, ni jedna liga se ne moze porediti sa tim, a da je on dao golove mancesteru, totenhamu, newcastlu , celziju a ne nekim klocevima jer realno osim bayerna i dortmunda njemacka nema ekipe koja moze parirat englezima LP
Mozda van Persiju slome nogu odmah u 5. minuti prve tekme...nikad se ne zna. A mozes i nahajcat ljude na njega kao ona klizacica na konkurenticu prije nekoliko godina. Ili kao Steffi Graf na Moniku Seles. Ili Englezi na Eduarda da Silvu.
I da, vidjet ćemo koliko ćeš se zalagati za njega, kada zbriše iz Arsenala kao i ovi žohari što su do sada igrali za Vas. Btw, Schalke nije igrao sa jednim, nego sa dva napadača. Uz Huntelaara tu je bio i Raul.
Njemačka liga ti prosječna?! Pucaj sebi u noge molim te i poštedi nas svog fanboy-aškog sr.anj.a. Siguran sam da si pun hvale i za kvalitet Gervinha i Chamakha. Van Persie jeste dobar, ali ne treba ga ni previše dizati. Činjenica jeste da u Arsenalu niko drugi i ne zna dati gol osim njega. Znam da boli, ali to je tužna realnost.
@qqq U pravu si, statistika kaze sve........... A ona kaze da je RVP postigao 30 golova u sezoni na izmaku u najjacoj ligi na svijetu, dok je Huntelaar postigao 29 u prosjecnoj Bundesligi. Ne mozes ti uzimati statistiku koja tebi odgovara. Osim toga, trener Holandije forsira formaciju 4-3-3, bas kao sto igra i Arsenal, pa se van Persieu lakse uklopiti. Dok salke igra 7-2-1
ne boj se, igraces i ti, ima dosta tekmi, a nije ni Van Persie masina ...
Mislio sam na ovu utakmicu u-21 BiH-bjelorusija?
Nadimci vam sve govore. Oni našli kritikovati Njemačku ligu...PIHHHHH!
Pitaj Dzeku kako je sjediti na klupi :D
da valjas ne bi igrao u njemackoj
j.e.b..e te što je on bio najbolji u najboljoj ligi a ti si bio dobar u dosta slabijoj....
nije sin guzonje nego medija-poznata licnost-zvijezda to je bilo poredjenje. sad ti meni govoris van persi ovo van persi ono. za mene je statistika sve. covjek zabija vise golova. bolje igra sa veznim redom holandije nego sto to radi van persi. dao vise golova za raeprezentaciju. ja tog van persija ne podcjenjujem, ali on igra samo zato sto je medijski veca zvijezda od huntelara-a sto se tice toga ko bi vise pruzio statistika daje odgovor na sve
Ma jah.. Van persie dobiva priliku jer je sin guzonje, a ne jedan od najboljih napadača svijeta, ako ne i najbolji u ovom momentu