Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti kad budes bio i blizu nekog od njih dvojice, onda se javi da komentarises
Možda druže ali je i Ronaldo od tebe bolji nekih 20 puta
staje majmunu messi more samo 2 3 driblinga a ronaldo more penal more slibodan udarac glavom kornar dodat driblati i jos puno a sta messi more nista.
gledao sam utakmice na kojima mesi bukvalno ruši madrid ali nisam gledao utakmicu u kojoj je Ronaldo srušio barcelonu,. zna on Hetafeu uvalt 5 komada., al nebitno..
Koji ste vi likovi pa nije niko reko da je Huntelar bolji od njih dvojice niti je on to rekao to stoji ali kad moze svkai saban da komentarise njih dvojicu zasto i on nebi mogao kad moze komentarisati jedan Konjić ko je bolji od njih dvojice moze i huntelar sta se primati ..... samo Holandija i odamah osmjeh na licu :)
Isto k\'o sto je Eldin Adilovic bolji od tebe 10 puta.
Tako je Hunto ;)
da si dobar ne bi sjedio na klupi svoje repke :D
Kad ono Real uze Barcu nedavno i osigura titulu šta je uradio Messi, a šta Ronaldo? Mislim to je velika utakmica, zar ne? Je li se Chelsea-em bila velika utakmica? Ja bih rekao da jeste, pa gdje bi Messi? I Ronaldo je fulio penal protiv Bayerna, ali je ipak dao 2 gola. Ne gotivim uopšte ni Ronalda ni Messija, kao ni Real, a ni Barcelonu, ali brate dragi, to što si ti napisao je apsolutno nerealno. A što se tiče zadnjeg Svjetskog prvenstva, obojica su prestrašno igrali zaista. Vidjet ćemo sad Ronalda na Evropskom da li će se pokazati. Uglavnom, protiv nas je odigrao strašno, a to je Portugalu bila velika utakmica ako ćemo realno, drugo je što mi nismo neka sila.
\" Južnoamerikanac u dresu Barcelone u kvadratnom metru može da prevari svoje protivnike, dok je Portugalcu potrebno mnogo više prostora. \" Ovo je do sada najbolji opis razlike, svaka čast Huntelaar.
Njih dvojicu ne možete porediti, apsolutno 2 različita stila igre. Ali naravno, vi ste svi fudbalski znalci..
e jesi nam nesto novo rekao. ovo je isto kao da je izjavio mislim da je zeljo bolji od sarajeva. ili da je trava zelena. ili da se planeta okrece oko sunca. znaci covjek kaze cinjenicu i vi to morate objaviti zato sto je on poznat
Jel\' ovo onaj što je nedavno tvrdio da je bolji od Van Persiea...kad bi vježbao nogomet umjesto ovakvih izjava možda bi i bio u prvih 11 u Holandiji
svako ko voli fudbal i ne navija za real misli isto kao huntelar
zaboli me za real i barcu ali ko je gledao ovu dvojicu vidi da je Messi igrač za velike utakmice a Ronaldo za nebitne,. mala ali jako velika razlika.
Vise je cijenjen Baljic u canifi nego kristina..
Evo opet Klix.ba u korist Messija. Okej, znamo da ne volite Ronalda, ali fakat nije potrebno više ovakvih članaka.