Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
većina bošnjaka je bila u ustašama ili sa njihovim saveznicima za vrijeme II sv. rata. realnost je takva... a sad nastavite...
moji su svi bili i ne stidimo se bilo kako bilo to je prošlost
kikser bolje i to nego da su bili četnici ili sačuvaj bože partizani......
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
fantastična igra hrvata svaka čast susjedi tako se bori za državu
Hrvati nacisti, ma daaaj !
poraz i nije toliko bitan koliko disrespekt ovih nasih mula prema navijacima, a cak i prema sebi. ono sto je zabrinjavajuce u igri naseg time bila je ta tipicna balkanska karma koja je zajednicka i za srbe i za hrvate i za bosance, a to je ta famozna nezainteresiranost, malaksalost, bezvoljnost, nemoc, neuvezanost, besciljnost, koja gotovo uvijek slijedi nakon neke sjajne igre. a tu je i sljedeci momenat: ko je egipat, sta je egipat? mi smo za njih klasa, ne moramo se ni micati, svakako smo od njih bolji za klasu. mi njih mozemo pobijediti i sa 3 igraca manje. pa onda, ova tekma je nebitna, ionako je prijateljska, sto bi letali po terenu beze....itd. a to je tipican balkanski melos. njima nije vazno to sto je doslo toliko hiljada gledalaca da im da podrsku, to sto toliko ljudi upali televizor i prati svaki njihov korak, sazivi se tih 90 minuta s njima, itd. to je prosjecnom balkancu nebitno, koji respekt za drugog. bitan sam ja, i samo ja. ali nisu i ne mogu svi biti svabe, djaba.
Bravo ustaše, Bošnjaci će biti opet uz vas!
Mars u pm tvoja mama jedino moze biti uz njih
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
muslimani i hrvati su uvijek bili jedni uz druge i u ndh,pustimo komuniste šta pričaju,u ovom ratu muslimani u mostaru su izdali hrvate i okrenuli se protiv njih,srbi su to zakuhali dole strahujući da će hvo uzeti cijelu istočnu hercegovinu i u tome su uspjeli posvađati muslimane i hrvate,u mostaru hrvati muslimane zovu komunisti a ne balije i žalosno je sto se zapadni mostar razvio u grad a istočni jad i čemer...
da i most u mostaru se sam od sebe srusio. pusti te price svi znamo kakve su bile namjere hrvatske u hercegovini. poslije su onda se ipak odlucili po krajini stati uz bosnjacku stranu.
evo sad pola 3 ukutru a utakmica još traje :O "Utakmica još traje, a trenutni rezultat je 2:2"
A JA KAZEM ZA BOSNU I HERCEGOVINU VAZDA SPREMAN
i nick ti to kaže
Pa nece pjevati jedna si jedina :))))
Hoće i oni da očima ne vide Brazila baš kao i Šimunić :))
bas je to vijest,eto to mi nismo znali
tome uopšte ne treba posvećivati pažnju, kako mi, tako i Vi mediji.
Za jos jednu dozu mrznje,ljubomore i nacionalizma pobrinuo se Vas Klix.ba :-) Nesto bi se bas iznenadio da je naziv clanka bio: Hrvatska-Svicarska remizirali.
alene prilagođavaju se tržištu, da su stavili naslov koji si ti naveo, posjećenost portala bi bila manja barem za 50%.
Klix, tako je. Zabavite narodne mase glupostima. Bitno je da smo zijanili od fucking Egipta. Cuo sam da je Safet izjavio "nek je zdravlja, sve ce biti ako bog da".
sarajevo je od 41 do 45 bilo pod ustasama nijednog muslimana nisu ubili,mnogi i mnogi su bili u toj vojsci to je bila normalna država ndh pa imala je ambasadu u beogradu i niko je nije napao
Prvo ndh nije imala ambasadu u beogradu. drugo pitaj muslimane komuniste jesu li koga ubili, a treće ovaj post ti dokazuje koliko si glup.
Pizza sto ti *eres...
kako danas napisah ponovicu: budaletine su pravilno rasporedjene na svim mijestima.