Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj dragi Dzeko kako se trci i brani drzavni dres, kao primjer imas MODRICA ,trci i napred i nazad, bori se a ti kao kip stojis.
Sta reci? Hrvati izdominirali citav mec, Turci napravili jednu sansu na citavoj utakmici. Hrvatska imala more centarsuteva pred gol, pravo cudo da nisu dali jos koji. Turska suplja u odbrani, ocajna u napadu. Hrvati spram njih kao brazil. Predvidjam plasman medju cetiri na kraju...
Klix pametni administratori,pa sto ne iskljucite komentare na ove teme.Ocito da se ovdje najmanje prica o fudbalu,a nacionalizam dezurni. A znali ste iskljuciti komentare nekidan na tekst o Susicu i njegovim razmisljanjima i prognozama. Ovdje su ljudi zapjenili toliko da je vise nego ocigledno koliko je tanka nit sto nas dijeli od novih sukoba.Svako bi se svetio svakom.Niti Hrvatska voli Tursku,niti voli Bosnu,niti voli Srbiju.A onda vise od pola Bosne ne voli Hrvatsku,niti Srbiju,a voli Tursku. A onda opet Srbija ne voli ni Bosnu,ni Hrvatsku,ni Tursku,a voli Rusiju.Kakva divna atmosfera medju komsijama.
Najlakše je kad pitaju me, kolikoooo i kakooo ja njuuu vooollimmm jako, samo jedna riječ bi bilaaa toooo, NEOPISIVOOOOO!!!!
Nisam navijao ni za koga, al nisam ni gledao utakmicu. Ne želim također gledati Latine kako se vesele. I svima dobro.
Cijeli MOSTAR je uz vas decki -Sad se visi kako LUKA dere MUSU
Čestitke pravim hrvatima iz bosne i hrvatske Ovim posrbicama iz hercegovine ne cestitam.
ovim poremecajima sa stochoklsim sindromom aka bosnjacima uzivljenim u turke- zaboravljate da su vam turci kada ste igrali medjusobno palili zastave a vi ko pickice drkate na njih i uzdizete ih ko da su neznam sta. turke se jebe za vas i smiju vam se.zalosni ste. koliko god da ste mi ok ko narod i imam dosta drugara u bosni, ona glup ko bosanac nekad stvarno ima smisla nazalost.
@mirabel laz?toiko vam tesko u to povjerovati, u vasu bratsku tursku ?hahaha, izvoli jedan dio: https://www.youtube.com/watch?v=pWb6IVuNElg Turci bacili transparent o Srebrenici i zastave s ljiljanima u kontejnere (Turska 2-1 BiH). javi adresu da ti maramice za plakanje posaljem
DABOGDA HRVATI IZGUBILI SVAKU!
Vazno je sa pobjedom startovati,mogu Hrvati daleko dogurati imaju iskusnu ekipu i većina igrača igra za velike klubove ako budu imali dobru atmosferu u ekipi može se i do polufinala a onda sve je moguće.Molim bez politiziranja ovo je sport pa neka tako i ostane sportski pa ko kome uvali
Zasluzena pobjeda Vatrenih i ako me zabrinjava nepreciznost pojedinih igraca npr. Brozovica. Hrvati su doslovno ginuli na terenu. Sreca da Corluka ima tvrdu bosansku glavu, inace ko zna kako bi se zavrsilo da je bio neko drugi u pitanju;) Svaka cast turskim i hrvatskim navijacima . I ako je utakmica proglasena utakmicom velikog rizika, navijaci su se ponijeli civilizirano i mogu biti uzor drugima na prvenstvu. IDEMO HRVATSKA!!!!!!
Bravo Hrvatska!!! Ajd turske sarajlijice izadjite sad na ulicu...hi hi hi... Namjerno sam malim slovom napisala.
Ti izgleda imaš kompleks od Sarajeva. Obično nas takvi nazivaju sarajlijicama. Boli sarajlije krac za Tursku. Mi se svi družimo i nemamo problema.
SAMO NAPRIJED HRVATSKA POZZ IZ BIH
Cestitam i Turskoj i Hrvatskoj na odigranoj utakmici. Zelim im da sto bolje prodju, i jedni i drugi!
a vi nacionalisti zatucani samo pucajte minuse, ne znate nista bolje
VOLIM TE HRVATSKA
sad ce skutori navalit na klix
Turci nisu ama bas nista pokazali ,mora da su dobre "vitre"dali prosleg ramazana da bi se kvalifikovali na Ep.Koji amateri majko moja,gori su od nasih primadona.