Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbacajte Meksikance 5:0 susjedi nasi, znam da mozete... zelim vam svu srecu svijeta...
danas će u sarajevu bit puno meksikanaca. navodno došli na ekskurziju...
jesu meksikanci, nose sombrero i piju tekilu cijeli dan. i deru se AMIGO AMIGO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Idemo Hrvatska, cijela Bosna je uz vas! Prognoza 3:2 za Hrvate.
Navijam ti za mater podusrani srbine
SRETNO VEČERAS .....VATRENI....NAVIJAMO SRCEM ZA VAS..... I VALJDA ĆE SUDIJE BTI OK. BOG IH UBIO!!!!!!! HAJMO SUSJEDI DO OSMINE!!!!!!!
...........ima li kakav admin na linku..........naime iz odgovarajuće ustanove zatvorenog tipa pobjegla je osoba koje se krije iza nicka ........mikser mill.......... te isti širi mržnju i netrpeljivost na portalu...........molim vas da poduzmete odgovarajuće mjere...........
VAMOS MEXICO ! ! ! ... kako bolan VAMOS ?! pa nije mexico sušić da ide vamo, mexico je tamos, u brazilos.
Navijam za nerijeseno, a to pokazuje sta zelim. Samo se vi solidarisite; pale vam zastave i sve bi vas pobili da mogu.
Kad bude Belgija navijala za Holandiju, Skotska i Irska za Englesku, Portugal za Spaniju, Turska za Grcku, Francuska za Njemacku, Italija za Maroko, Srbija za Kosovo i Albaniju, i Brazil za Argentinu, I JA CU ZA SUSJEDE. M i S
A kad pada kisa jel nosis kisobran ili cekas da ga ponesu svi ovi koje si nabroja........ Ma navijaj duso nek grmi do brazia ako te to cini sretnog
a onda se čudiš da za tebe oni ne navijaju ? ne bi ni ja kad to pročitam. nego ti svoju mržnju umota u lafo-internacionalizam .. providan ti celofan.
E moji bosanci i hercegovci, koji ste vi zaostali seljaci,wc u nogometu a vi o ratu,peljeskom mostu ,1941,1991, o vjeri, fanaticni navijaci mexica,nigerije,argentine i brazila, dokaz potvrdenoj tezi da su kompleksi zajebana stvar,ma ne tribate vi navijat za nas niti nam je stalo jel navijate za mexico, al zamislite koji vam je kosmar u glavi kad bez posla novaca i ne bas svjetle buducnosti vi gubite energiju da bi se veselili porazu druge drzave od tamo neke trece drzave. A vi hercegovci pokusajte postivat malo drzavu u kojoj zivite a ne stalno hocete bit veci hrvati od nas hrvata. Nikoga nisam tija uvridit ali mi nije jasno ,zar vi svaki dogadaj pokusavate pretvorit u politiku i svadu . Dani su nogometa ,gustajte.
.....na programu isti debilizam... čiji je caca bio ustaša a čiji partizan....
bravo Duje
Danas ce monoge zastave drzave BiH biti zapaljene, neupitno . . . Zato iz sve snage, VAMOS MEXICO. Pišaj krvatsku !
ti si se već upišo,... zaudara.
Kakvih sve nacionalističkih budaletina ima na ovom klixu .... a od škole imaju samo osmoljetku .... skills vozačka "B" kategorije , eventualno "C" i poznaju rad na računaru ..
....tama koliko treba da se logira i maltretira narod.... a admin spava ....
Baš tako conte02
Brzo zaboravljamo . . . NIKAD U ZIVOTU NECU NAVIJATI ZA AGRESORE ! VAMOS MEXICO !!!
zajebana ona agresija na bihać - da ne postane gori od srebrenice - i dalje na banjaluku ...
Za Nigerijom tugujem, Nigeriji se radujem, Nigerija je dio života mog, Nigerijo ti si šampion
Karaj kockaste... VAMOS MEXIKO......
MEX 3 - 1 CRO
..... samo za navijače mexica u bih ..... veliko sniženje sombrera.......
...u zabludi si..... pitaj sestru....
...u zabludi si..... pitaj sestru.... ----- ma nije on to sa sestrom primjetio. pao mu sombrero na oči.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAPRID MEHIKO!!
Za Mexico svim srcem, samo zbog paljenja naših zastava u Mostaru i vatrometa u Vitezu nakon našeg ispadanja. VAMOS MEXICO!!!
vela četen halve, upravo si položio temelje da ti uzvrate na isti način... ali kako da se to zaustavi na obje strane, pitanje je za pametne?