Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace sam zeljovac ali idem na ovu tekmu da bodrim i podrzim komsije :) sretno fk sarajevo, pokazite ponos grada i citave bih ! :)
Vidi kakvi su lol pobjedice racku moj
Željovac sam.....sretno Sarajevo uz vas smo.
Joj...sve se nesto nadam da ce nas i veceras obradovati... Mada, kako god da bude. Nema se sta izgubiti protiv ovako mocne ekipe.
borusija je svjetska sila... nema govora... (sarkazam isključen) nada zadnja umire, ali realno, mislim da sarajevo nema niti trun šanse da pobijedi...
Pa jesi li vidjeo cijene ekipa ? Borusija je 20 puta skuplja od bordo tima!!!! 20 puta!!!! Ali opet.... ne mogu da se ne nadam :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moj mehaga se kladio na švabe
Vi ste za nas već pobjednici, večeras opušteno ..
Ma samo da ih namucimo i to bi bilo dovoljno jer smatram da je Borusija prejaka za sve balkanske ekipe. Nema veze, vec je Sarajevo poboljsalo sliku BiH u Evropi.
Sretno pitari
Hajduk zivi vjecno a bogami i SARAJEVO AJMO SVI NA STADION
2-0 🍻😎
BOJA FESA BOJA DRESA...POZZ IZ ZENICE
Ove dusmanse duse neka ga puse :) Ja volim volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve...
0 : 3
Idemo like, da truhlo pusti Himnu "Mi smo divovi", u momentu ulaska igrača na teren, a ne 10 minuta prije kao protiv Atromitosa....da taj ulaz na nešto liči...ako ga neko zna nek mu javi :)
Ti si moja prva ljubav ti si moja zakletva! :)
*** FK Sarajevo *** *** FK Sarajevo ***
More bit neka namještaljka X ,pa onda Borusija da ih kući smlati...Ipak je ovo idealna prilika za bosanske lopove u sportu da namaknu keša preko kladionice...
Nema ništa od namještanja, FK Sarajevo je to. To je nama strano, nismo mi k'o neki. A, igramo protiv Švaba, tako da... samo možemo vidjeti čist, fer i lijep fudbal večeras, pa kakav god rezultat bio.
Isto napuhivanje kliksa i drugih, kao i kada je igrala BiH na SP-u i na kraju puno ucviljenih guzica zbog nekakvih visokih ocekivanja koji su rezultat dosadnog i nekreativnog rada ovakvih medija. Ostavite narod i klub na miru, dobro oni znaju kakva je situacija i bespotrebno povecavate napetost sa takvim naslovima.
Kad' poslije utakmice svi u Sarajevu budu Safet Sušić :D
Sarajevo će i poslije Borusije igrati još veće utakmice DIVOVI
jašta će ,sa Veležom....
@stupjumper, i Velež će, aBd, igrati Evropu dogodine... i Sloboda će se boriti sa Lišticom i Zrinjskim za EL.