Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uefa i Fifa dozvoljavaju ovo upropaštavanje fudbala, nema više smisla gledat. Kladim se unaprijed da Cunt Utd. uzima. Zna se iza koga stoji kraljica. Good morning Seeer Alex Frgusooon!
http://blogs.mirror.co.uk/premier-league-fans/2009/04/thanks-howard-webb-uniteds-12t.html mislim da ovo sve objasnjava :(
2-0 ganola za utd.a ti rego hebo te i real i katalonci
posljednjih 38 susreta, Barcelona je pobijedio 18 puta, 11 puta je bilo neriješeno a Real je pobijedio 9 puta. Gol razlika je 66-44 u korist Barcelona.
Toooooooooooooo Salim se....nek bude fer i posteno pa ko koga!
Ovo je unitedov covjek :/
j.e,bo ga mančo u p.akaš