Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RESPECT za horde !!! TM87
Tako i treba! Mrznja sto dalje!
i roditelji su nam bili skupa kad je bilo NAJTEZE.... Za ovakve stvari nema mjesta mrznji !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast za gest Hordi Zla,nisam nista drugo ni ocekivao,bili smo tu uz njih kad je ubijen Vedran Puljic,sada su oni s nama.. ponos grada to su TM87 i HZ87
Bravo komšija. Baš tako. Možemo se i zaj..vati pa čak ponekad i vrijeđati kad je samo takmičenje u pitanju, ALI UVIJEK ZAJEDNO KAD JE OVAKVO NEŠTO UPITANJU!!!
Nama liga ne propada radi tih "klošara" nego radi vas koji navijate i "živite" za l'pool, United, City, koji ce te samo preko TV vidjeti :D
.JESU LI NAS MAJKE RADJALE DA GINEMO RADI NAVIJANJA.Status koji procitah sinoc od strane momka koji je 2010 zboden u vrat od strane navijaca Zeljeznicara,borili su mu se za zivot bio je u teskom stanju sta da je i on nedo bog podlegao!? Radi navijanja? Hvala bogu nije,ali ovo jucer je dno dna,Sam sam dio te tkzv navijacke scene ali sam na suprtonoj strani mada kada se ovo desi imam misljenje da nisu bitne ni strane ni klub ni tribina mi smo jedan grad,i ovo nam ne treba.Da gubimo mladost da neki T.I uopste bude tu gdje je bio a ko je imalo upucen zna cime se sve bavio i na kakvim drogama,Dva momka u nesto jace od godinu su preselila mucki ubijena od osoba koje su sve samo ne normalne.Sta je sljedece,ko je sljedeci i zbog kojeg glupog razloga je sljedeci... Nikad glupi bosnjo nece izvuci pouku iz neceg ne ne mafija na tribinama revloverasi narkomani,sam sam dio svega toga pisem jer gledam to sve iz dana u dan.Gubi sve smisao!Ako smo dosli do stanja da se svadje nesuglasice rasprave rje
Vjeciti rivali zauvjek, neprijatelji NIKAD....Hz87
STOP NASILJU MEĐU NAVIJAČIMA!!! KLADA.hr
SAmo hljeba i igara,da se nesto desava,pa ni ubistvo nije lose,da se ima o cemu sra.,svi ste vi uticali na ovo,jedva cekate da se sta bilo desi da se pratnite na drustvenim mrezama stoko .
E cuj "Horde zla",i oni o moralu nekom pricaju,valjda kako im naleti tog dana,kako se nafuraju,zavisi sta je trenutnio In.Danas su bili fini,90% ih pojma nema ni zasto,sutra ce opet jedni drugima da hebu majku,i da tako zacine svoje prazne zivote.E Bosno moja ogranicena.
"Neka sinoćnja tragedija bude pouka svima, da oružju nije mjesto među navijačima"
Divna gesta,jos kada nebi dolazila od navijacke grupe pod imenom "Horde ZLA"
Denise ne rise stare ti, nemoj biti konj barem dok ovo ne prodje !!!! Ti i tebi slicni uvijek trazite neke probleme a normalni navijaci prije utakmice kafu ispijaju i onda neki na jug a neki na sjever !
Hvala komšije !
Samo na balkanu su HORDE ZLA, MANIJACI, GROBARI, etc. FUJJJJJJJJJJJJ bagro ljudska
Ne godi ti ovo vrijeme, a? Promjena ova? Ili ti je to uobicajeno ponasanje?
PMS je uhvatio :)
neka čuje srbija i cijela hrvatska da je naša bosna zajednica bratstva
ovakve stvari treba promovisati i treba da budu u udarnim vjestim,a da se djeca uce pozitivi a ne da misle kako je fol udariti na komsiju pajserom...
Manijaci - Horde, zajednica bratska
Sve ovo treba zabraniti. Čuj samo koji su to nazivi, "Horde zla" i "Manijaci." Šta onda očekivati od ovakvih grupa i likova u njima? Zlo i manijakalne postupke. Nije za nas ništa.
Dokle god se navijači budu okupljali oko mafijaša, ovo će se dešavati. Dok god mišići, tetovaže i oružje budu popularni, bit će mrtvih i ranjenih. Ako volite svoje timove i sport, ustanite protiv šljama.
Hvala Hordama, respect od Manijaka! :)