Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dakle, ako niste bili na utakmici, ne tvrdite da su Lechovi navijači bolje navijali! ko god je bio na utakmici, na istočnoj tribini, dobro zna da su Horde bile sjajne!!!
ako pod "sjajno" podrazumijevas sat vremena "mastovitog" navijanja: i dajte go, i dajte go, ori se sa sjevera.. cinjenica je da nemate niti jednu dobru navijacku pjesmu, lech vam je odrzao lekciju po pitanju navijanja, kaze mi jaran, hordas, kad su lechovci pred kraj skinuli majice i poceli navijati da vam se gvo usralo vama. za transparent, ako krenu na njega, niko nije rekao otvaraj kapiju, vec rezi :) pusti mi se ba supljiranja, lech vam je odrzao lekciju
Koliko vidim svi SMRADOVI drkaju na poljake.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rajvos oleee!
Iskreno, mislim da smo i na terenu i na tribini bili solidni, ali moze to puno bolje ! Ocekivala sam pun stadion, gdje su sva ona raja ko za derbi, sad kad su trebali bit tu. Uscuplicu nismo zadovoljni o izjavama za nerjesene rezultate, nema opustanja, srce i dusu na teren za pobjedu, pa makar i ne pobijedili, daj igracima morala ! Sto se tice tribina, i to moze bolje, derala sam glas, kao i ostatak sjevera, al da se nadje vodja koji je sposoban za bolju organizaciju ! Ponavljanje jedne te iste pjesme citavo poluvrijeme ubija u pojam, mozemo mi to bolje u svako slucaju ! Al nema veze, ja cu i dalje da bodrim svoje SARAJEVO !
Puno puta sam priznao da su HZ podbacile, kao protiv Zelje na Kosevu..ali nemogu reci da su podbacili sinoc. Ko god je bio na utakmici zna istinu, ljudi pjevali i navijali svih 90 minuta. Ako je ista valjalo, to su bili navijaci Sarajeva.
"...i dajte goooo, i dajte gooo...ori se sa sjeveraaaa...i dajte gooo...i dajte goooo..." 60minuta ste sto pjevali 5 minuta himna, pola sata su vas ucutkali navijaci lecha ako je to sjajno, onda je i sjajan poraz de ba, umij se, probudi se, budi realan
Baš sam se pitao je li se u svijetu jučer išta interesantno desilo...
Svaka cast Hordama na navijanju. I Lechovi navijaci su i grlima i sakama pobjedzivali mnogo jace klubove,kao sto su sa nasih prostora.Tako da bruke nikakve nije bilo. Napred HZ i pozdrav iz ljute Krajine.
Nabili popa na vrh krsta,da jede govna sa tri prsta!!! U mome kraju,samo kokosi sa tri prsta,i to se redovno kolje.
Kaze Bojan Bajic da bosnje mogu biti mirne,jer ce najkasnije ako bude isao ovakav tempo,biti Bosnjaka 67% na teritoriju Bosne!!!! Bez ispaljenog metka smo vam oteli Brcko,koji je 95 imao 99% smradova.Otimamo vam naselje po naselje,sela po sela a vi ste mirni ko ovce za klanje. Jos boze nedaj,da vam posaljemo malo vehabija,bili bi mirni ko smrdi na Kosovu.
posebno u drugom poluvremenu...nisu dali zuba objelit...
Zašto je ovo vijest? Kao da nema dovoljno seljakluka i bez toga da lokalna bagra sere o tome ko je "bolje navijao" - WTF? Šta će biti sljedeće, članak o tome ko je bolje prdio?
svaka cast za trans, horde. RZ88
Bio sam na sjeveru i top navijanje bilo.. a studio Face je bio na prelazu izmedju juzne i zapadne tribine tako da je logicno da se bolje culi gostujuci navijaci ako su se vec culi, nisam gledao snimak
Kao prvo nije u studiu mikrofon culi ste se i vi ali i oni samo sto oni nisu prestajali
Jesu navijali al u sebi...lijepi strah.....
od 90 minuta skandiranje hordasa se culo 15 minut i tih 15 minuta jedino sto su skandirali: i dajte go i dajte go ori se sa sjevera mastovitost na nivou hordi
Ti bio pa znas? He papak maleni nastavi drkat na divove pred malim ekranima i dalje ;)
@Faraday: I pored toga što sam svim srcem navijao za vas možda ne bi bilo loše da i sami dodjete tobe, kako bi shvatili da ste srednja žalost kao i ostatak naših timova, kad su evropska takmičenja u pitanju. Ništa bolja situacija ne čeka ni Želju. Ferencvarosi je odlična ekipa. Daj Bože da nas ne nakantaju u Madjarskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaoci kraj malih ekrana na aparatima.
Biti navijac je veoma mazohisticko zanimanje.Citavu godinu bordis svoj klub,sijeces se kad gubi,radujes se kad pobijedi,na kraju nekako dodjes i do te titule,ili ne dodjes,slavlje traje par sati(nakon godinu dana rezanja vena),sutra vec zaboravis na tu titulu,i oboris glavu,kad ti klub fasuje u prvom pretkolu evropskih takmicenja. ZAkljucak,uvijek si u kurcu!
studio Face TV do juga...
Sta su ovo Pitari bojkotovali hahah