Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako bi želio da Holandija osvoji ovo SP...vec na proslom SP su bili za dlaku bolji od Španaca ali jednostavno kao uvijek nisu imali srece...
Sljedece sezone po titulu sa Unitedom!
Holandija ima mozda najbolje trenere van gal,hidink itd
On je levat Žao mi Kostarike
Da ovaj rezervni golman nije odbranio penale, ne bi se on smio vise pojaviti u holandiji. Ovako je ispao heroj...Van Gaal igro za 50:50.
I kad se skine u kosulju, nema igraca koji onakvu "troku" ima. Jes' da je obratno postavljena, al' ipak.
U medijima u Holandiji pa i Njemackoj su ga nazvali Louis Van Genial, zasluzio je to ubacuje Krula u 121 min i on brani 2 penala, jest da je se ponasao za kartona prije izvodjenja igraca Costa Rice, ali eto na kraju se pamti da je Holandija u 1/2
nisu ga tako zvali. hoeness nije htio pricat sa njim, otero ga je. glupiro se covjek. skine pantalone u svlacinioici i dere se na ljude, na kraju mu je noga bila. Heinekes je bio bolji, Daum, Löw i tako jos poneko. Van Gaal je ko Klinsmann, mozda jos slabiji. I ne olim Holandeze.
@sandzakliijall O cemu ti pricas je li tebi dobro, nakon utakmice Holandija-Costa Rica koju su Holandjani dobili na penale zahvaljujuci najvise Krulu mediji u Holandiji i Njemackoj su ga prozvali Louis Van Genial tako da ako u nesto nisi upucen nemoj ni komentarisat ono sto ja napisem,toliko!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)