Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRODANA UTAKMICA 100%..KO IMALO IMA MOZGA MOŽE SKONTAT..NIGDJE VEZE..TREBA DINAMU DATI 50 GODINA SUSPENZIJE U EURO LIGU..
jadni holandani nisu ni svjesni koliko je Dinamo slab
Hahaha kako obozavam kada se ove \"velike\" ekipe koprcaju kada se stvari okrenu protiv njih. U ovom slucaju Ajax i Holandjani posebno mi je drago i to zbog Srebrenice. Od tada sam zamrzio Holandjane. Svaka cast Dinamo, nek ste pustili toliki poraz!
alternativac?pojma ti nemas
kakva namjestaljka pa ko bi pristao biti naljlosi klub u istori lige prvaka tesko dinamu dati 7 komada pa barsa da realu 5 o cemu govorite a lion je veca razlika nego barsa i real a sto se tice komentatora na hrt pa samo sto se nije poceo smijati klubu onom sto je imao minus17 gol razliku pa vidite da pricaju bez veze o nekom hrvackom mesiju a dao slucajno gol ako je to hrv mesi jadna hrvacka
Forza Feyenoord !!!
KAKO JE MOGAO AJAX IZGUBITI KUČI 0-3.MOŽE I DINAMO 1-7
@domovina problem je taj što se tekma igra u dva poluvremena a ne u jednom i mi smo protiv Portugala na kraju prvog poluvremena imali podnošljiv rezultat od 2-1 i još kao neku šansu da sa jednim golom odemo na EP pa svi znamo kako smo završili. Uostalom ako jedan igrač čini razliku između 1-1 i 1-7 onda se Dinamo nema šta brinuti taj igrač mora da će postati najveći nogometaš svih vremena ako zaista može da načini toliko veliku razliku pa da se bez njega dođe od neriješenog do potopa. Iako su najbolji na Balkanu u nekoj Balkanskoj ligi bi harali sa Partizanom još su daleko daleko od LP i što prije to shvate i odustanu od iluzija da su evropski Brazilci život i njima i njihovim trenerima će postati lakši.
Polovinu golova Lion je dao iz ofsajda.
Malo je previše za dva dana slučajnosti da bi bilo slučajno. Prvo Marsej utrpa 2 komada Borusiji koja ne prima baš lako golove, naročito kad povede, a onda ova blamaža sa Ajaksom kome su očigledno poništena 2 regularna gola. Pored toga Dinamu na domaćem terenu crveni u 27. minuti i onda šetnja u drugom poluvremenu i najbrži het trik Gomisa u istoriji. Pa da sve ovo bude slučajno, malo je previše, moraju priznati i najveći Platinijevi obožavatelji.
Dinamo je bio potpuno ravnpravan protivnik dok se igralo 11 na 11. Čak i poveo sa igračem manje.... Ko zna kako bi ta tekma završila da nije bilo crvenog.
Ne znam što se svi čude pa bilo je jasno da će neki klubovi u ovom ciklusu LP biti samo za razigravanje i napucavanje ovim jačim a među njima je i Dinamo. To što već godinama ništa u vezi sa Dinamom nema veze sa realnošću je druga stvar. Pa njima su procjene bile igrat neriješeno sa Ajaxom i Lyonom u gostima a jednog od njih uzeti kod kuće. Ne bi ni ove godine ušli u LP da se faza doigrvanja nije promijenila pa sad idu slabiji na slabije a jači na jače. Pogrešna procjena vlastitih sposobnosti i tako je već godinama u Dinamu, eto im sad LP pa su valjda skontali gdje su i da ako su najbolji na Balkanu u biti to za Evropsku fudb.scenu ne znači ništa tu si i dalje kanta. Najviše mi žao plejade njihovih trenera koji su morali da trpe pod nerazumnim i nerealnim očekivanjima navijača i uprave, mi smo ovo, mi smo ono, ispade svaki trener neznalica a u biti ni jedan trener nije mogao reći halo urazumite se za taj nivo mi smo kanta.
KO VJERUJE DA JE ŠTELA PALAC GORE, KO SUPROTNO PALAC DOLE
HOCE HOCE USTASE, MAMIC NAROCITO.
Ovo je osveta za prije 2 godine kad je ajax kod kuce pustio anderlechtu 3-1, pa dinamo nije islo dalje u euroligi...
Ma ono mu upala muva u oko,pa malo namignuo hahahaha SVE OTIŠLO U T.P.M!
Ove se nebi desilo da nisu mućali kolu!!!