Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon ČIleta ode i Meho.
..........fenomenalna utakmica......i da je mexico prošao, ne bi bilo nezasluženo..........
.....a večeras navijam za grke.....ne zato što ih volim već zato što su se njihovi igrači unaprijed odrekli novčanih nagrada za plasman na prvenstvu.............svaka čast.........volio bih vidjeti reakciju ostalih zvijezda koje zarađuju i više.......
Realno, ovo su trebali penali rijesiti, pa kome se sreca nakloni. Pobjeda holandjanima je ostavila gorak ukus u ustima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da ce sudije svojim odlukama pomoci da preostale evropske ekipe prodju, ko veli malo ih je ostalo u nastavku.
I ponovo je Meksiko pokraden. Robben pada ko nenormalan, a sudija ni da mu pokaze zuti zbog simuliranja. Da ne govorim da nijedan od one dvojice Holandjana koji su isli nogom na glavu Meksikanca nije dobio ni zuti karton. Na kraju je sudija odlucio da svira penal, jer ocigledno nije imao snage za produzetke, pa ko veli da ja brzinski zavrsim taj mec. Svaka cast Fifi, vazno je da ste vi Suareza drakonski kaznili, mogli ste mi i kaznu zatvora propisati jbte.
Robben je najveći govnar europskog nogometa!
Nije, i ja bi isto uradio za svoju Bosnu. :)
to je kada imas u ekipi robbena u ekipi koliko je samo puta spasio bayern.
Sada treba svi meksikanxi da udare po Herreri i igracima kako je ovaj te onaj bio menjik, kloc, itd... Bosna je sampion svka cast i dzeki i Spahi a najvecim se pokazao Besic pa Sunjic, no sta je tu je IDEMO DALJE , popravimo sva na EURU
trebali bi udarit po njima da se nisu zalagali na terenu recimo, ili da su igraci protivnicki pored pojedinaca prolazili kao da prvi put igraju fudbala ili da je Herrera ostavio jednog igraca na klupi koji bi mozda sad igrao za prvi tim Njemacke i da im taj igrac ocigledno fali tokom cijele utakmice onda bi trebali ''udarit'' po njima.. Bosna i Hercegovina je za mene uvijek sampion ali mislim da ih smijem i mogu kritikovati kada ne vidim borbenost i zalaganje na terenu a to protiv Nigerije nisam vidio i mogle su se vidjeti velike greske Susica kojeg sam uvijek podrzavao.. i sada ces ti meni reci: ''jao ti si mi selektor ti najbolje znas o fudbalu'' ali ko je god pogledao onu utakmicu moze nabrojati nekoliko kardinalnih gresaka.
Tako je holandija naprijed hellas
ote mafija i mexiku utakmicu
Jeste li vidjeli kako Pape izbaci van Persija, heheh
osranje.
e jest mi zao Meksika, sesti put u nizu ispadaju u 1/8 finala. sto se tice penala, u prvom poluvremenu je bio penal cist ko suza ali nije dosudjen. ovaj sto je dosudjen nije nikakva greska jer je Markez katastrofalno odreagovao i gurnuo nogu gdje ne treba. Robben, naravno, zna iskoristiti takvu sansu i lijepo pasti. zasluzena pobjeda Holandeza jer se Meksiko totalno povukao nakon vodeceg gola. tek jednu polu-kontru su uspjeli da razviju.
Suđenje na SP je katastrofa. Fifa je unaprijed sve izrežirala i sve se usmjerava prema tome. Fifa je kao predstavnici međunarodne zajednice u BiH, a sudije su korumpirani kao BH političari. Fifa režira utakmice kao velike sile događaje u EX-YU od devedesetih do danas.
Netačno. Južna Afrika na Svjetskom 2010. nije prošla grupu, a bili su domaćini.
jos jedna ATRAKTIVNA reprezentacija napustila SP.
Zgazio mu jest na nogu.
Nisi dobro vidio, zgazio mu je na qurac.
Sad sam gledao. Penal jest. Ovqj ne bi stigo loptu, ali ga je udario. Ima 6 kamera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iako ne volim Robena, ono što je uradio je profesionalnost. Imao je muda da uđe u 16-erac i nešto kao dribla dok se nije složio k'o vreća i izborio taj pišljivi penal. Rijetke su sudije koji bi ostali ravnodušni na onaj Robenov pad. Umjetnički!
Daćemo mu Oskara
Jest on odglumio malo al ga je i udario.
ODRADISE SUDIJE I MEXIKO !
Crkli dabogda, gamad sudijska