Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno taj idiot je odve Hertu u cvajajtu tako da nije ni čudo sto ce i Wolfsburg ispast.
još da si ti neka važna osoba koju treba da bude sramota uuuuuuuu kako se prosipate, frajer izima 500 000€ mjesecno a v drk.. k.. po cijeli dan i molite se da u nekom narednom životu budete edin bar jedan dan:))) dzeko dijamante samo naprijed BiH je uz tebe
Molio bih guslarsko stocarsku populaciju iz pasivnih krajeva naše najljepše BiH da ne ostavlja komentare na urbanim portalima poput ovog. Administracija ima pune ruke posla da ocisti blato koje ostane sa opanaka i da izvjetri miris bijelog luka nakon svake posjete. Hvala
eto i mene na vupi. Cekaj me.
Evo sjedim na balkonu vruce mi sunce grije i evo nadjo se na sax portalu. Pa kad sam vec ovdje da vam usput kazem: MRS BAGRO SELJACKA. Niko vam ne valja! Ali na svu srecu nisu svi ljudi isti u BiH ima finog naroda. Samo ne znam zasto se skupe sve budale ovdje na ovom portalu? Jako sam ljut na vas sax komentatore! Odoh u grad cao!
Pippi sisa ispala :O
Dzeko ne igra za Vfl od januara, ali jos uvijek je najbolji strijelac tog kluba sa 10 golova koliko je postigao u prvom dijelu sezone u 17 odigranih utakmica. Otjerati Misimovica, Gentnera, dovesti boema Diega i nadati se uspjehu moze samo antitalenat poput Hoenessa. Sreca pa se Magath vratio, radice metla na ljeto, vec je izjavio da su svi igraci na probnom radu, sem Grafitea i Josuea.
Bolje bi bilo da se baziras Dzeko na golove i svoje igre, ne da ti ko \"veliki\" dajes komentare ko je kriv a ko nije..jer apsurdno je da ti rasudjujes a dao si golova ko odbrambeni igrac, sine moj.
Sta vi imate reci Dzeki ,seljacine.Mi da imamo,reprezentaciju Brazila,mi bi nasli njjima svima manu, i niko nam valjao nebih .
nije sreća para puna vreća jok eto nego je sreća vreća puna go....
A ko je kriv za moje očajno stanje u City-ju
bh reprezantivac man city edin dzeko !!? ko ma edin dzeko kako ne znate za njega .to je bh reprezantivac man city edin dzeko.eto ako niste znali opet to je bih reprezantaivc man city edin dzeko.eto zapamtite edin dzekooo
nije sreca para puna vreca...
upravo tako.
Ne brini ti Džeko za Wolfsburg tamo Mandžukić sada zabija svaku utakmicu, a ti si otkako si došao u Englesku u premijer ligi zabio samo jedan gol i to ekipi koj a prima najviše golova u Engleskoj i nalazi se na zadnjem mjestu. Sinoć ono što si zapucao prema golu bilo me sramota gledati.
ja sam mislio da si ti kriv jer si otisao iz wolfsburga i ne dajes golove ;)