Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraca se Mujo iz kladionice i kaže Fati : - Joj Fato izj*bo me Inter za 200 KM , - I mene Milan - kaže Fata , Mujo: - De bona da vidim listić Fata: - Nije mi ostavio nikakav listić .
Kloc si ti i ljiga od čovjeka kada ti treba da se vežeš za top komentar da bi glupost izvalio...
mama ti je voli kloc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
evo u zadnje dvije godine postoji li klub u evropi da dzeko navodno nije trebao preci?
gosk ali to se ni ne ocekuje jer dzeko nije na nivou da igra za njih
Pa sad ako pređe u npr. Arsenal oni će reći ,,Mi smo vam o tome pisali,, :D
Belgija - Bosna i Hercegovina 2:4 Prvi pogodak Dzeko, kad ide Mijajlovic: Dzekoooooooooo, Dzekoooooooooooooo, Dzekoooooooooo, Dzekooooooooooooo, Dzekoooooooooooooooooooooo Neprocjenjivo!
Ima li dana da kloc ne prelazi u neki klub,a kad malo prošvrljaš po netu,nitko ga ni za suvu šljivu.Pa ljudi on je tri godine pričuva,nije mi jasno kako to ne shvate,koji ga *** kuju u zvijezde kad to nije.Iznad prosječan igrač i ništa više.Kako nikom nije jasno da trenutno iz bivše juge nema niti jedan vrhunski igrač.
Polupismeni CROATO iz Lasvanske doline diskutuje o sportu!!! :-D
Polupismen ili ne boli te važno je mrzim muslimajmune,da ti *** dijete i kuran,nataknem proroka na *** *** ti on mater pedofil ko i ti. Naravno sa svima bih samo da ***o govna prljava,fuj svinje balijske )iuzvinjavam se svinjama jer su bolje od muslimana=.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne idi u italiju, kod mene je telemach
sa Dzekom ili bez njega gledam samo englesku Premier ligu
Ima Asmir Begovic, ima se ko gledati...
DŽEKO DŽEKO!
Avdijin san-da ga neko kupi bez probne utakmice!
@meth A ti Avdiji ne meres ni popusiti,tako si dobar!Da ti je vidjet carsiju!
@meth Jok,eto ti znas!Haj,priznaj da si impotentan,pa mores samo na rijecima spolno opciti!
Njemu i jest najbolja Talijanska liga :)
kakav Dzeko.....ispuho momak ako je ikad nesto i valjo !
hajmo novinari nema dobrih vijesti pa se opet ufatite za dzeku i ostale ode tamo ode vamo i na kraju pojedete govno niko nigdje nece otici al nek se samo pise pune rubrike i uzima lova od reklama srozali ste casnu profesiju novinara ispod nule nikad vise novinara-komentatora tipa Mladena Delica Ive Tomica i drugih
To Dzeko...hairli ti bilo :-)
Pitanje za milion-kada će Džeko biti zadovoljan?
Kad klix prestane pisati o njemu i Amri!
Valencia, Inter, Milan, Arsenal, bem ti novinarstvo...
...FK Sarajevo, Zeljo...
Edo, zasto biti na klupi u Sitiju kad mozes biti kralj u Milanu? Dodji nam!!!
Za ovog dole sto je napisao da dzeko plaća da se objavljuju tekstovi: imam par srba na poslu i svi tvrde da su oni levati iz benfike njih 4,5 srba sto tamo igraju svjetske klase(vic godine) ,isto tako gledaj hrvatske portale,mandzukic najbolji napadac svijeta(zajko zeba bi u spicu onakvog bajerna 30 zabijao po sezoni) ,a da ne govorim za "predasistenciju" modrica koji jedino zna vratit nazad loptu i pazi ovo,on je za hrvate zidan i svi oni dnevno imaju min jedan clanak(zaboravio sam onog klocurinu u interu kovacica da umres od smijeha talenta),zato neka i dzeke ,za ovu trojicu nabrojanu on je klasa.....
Vic godine je tebi Nemanja Matic ili Lazar Markovic? toliko o tvom fudbalskom znanju...
@ zasto Prosvijetli me molim te......................................... jesu li to oni osvajaci svjetskog prvenstva,lige sampiona,najjace lige na svijetu,zlatne kopacke,zlatne lopte???? nemoj me zajebavat!
a ako ostane baloteli dzeko dodje klupa mu je
Neka ostane Baloteli i neka dovedu jos Teveza. Vidio bi zajebancije. Ionako su ekipa za komedije.