Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ima samo akvarij pun hrane sa grbom zelje, jadna hobotnica bi umrla od gladi
hajde ne s Erite ljudi, prognozirala je pobjedu protiv srbije pa su popusili, nek prognozira i protiv engleze pa ce ih englezi karindjati musku
da je nasim kladionicarima ovakva hobotnica :)))
Čitao sam o hobotnici da je predvidjela da će Srbija dobiti Njemačku oko 10 ujutro neki dan.... ja naveče kad ono Srbija dobi ! Evo sad opet !
Ovi Svabe su do skoro bili normalni. Sada su igleda skroz pukli. Prvo im je nilski konj prognozirao rezultate, pa kad je zeznuo protiv Srbije onda se prebacili na hobotnicu. A nekad smo mi bili vece budale od njih.