Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba nama ponovo neko ko ciro, da ih nabrije pred utakmicu, da je.be mater i psuje na njih. Ne moze drugacije balkanac da funkcionise. On je sklopio repku a ostali su je dobili u amanet.
Kad bi stvari tako funkcionisale svi bi bili treneri. Sinoc bi im Mesa najvise pomogao da je kao igrac usao i obukao 10-tku. I ne bi manje pretrcao od Medunjanina.
Vakat je i da Mesu smijene, nije ispunjen cilj, ostali smo bez EP-a
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HAHAHAHHA USLIKALI GA KAD JE VIDIO REZULTAT SINOCNJE UTAKMICE
Iskreno, to sam i ja pomislio cim sam mu vidio sliku. Pao mu kamen sa srca.:o)))))
ja bas nesto kontam... pa valjalo je ovom jadnom safetu izdrzat sa ovolikim krampama(dzeko i besic ne spadaju u taj kos). NA CELU SA KABADAHIJOM EMIROM ZA KOJEG JE SAMO ZANIMANJE VODOINSTALATER I TO DA POPRAVLJA SVE POZNATE HALE PO DOJCLANDU KO ZIKA PAVLOVIC. FERSTEN?!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jestel mogli nac ljepsu sliku? Mogli ste i magare stavit. isto je...
BAS JE KUL STO JE BOSNA PROSLA!
da je VOLECA GLAVA pobijedio onaj smijesni Kipar u Zenici i ueo bod u Izraelu (gdje su pobijedili Vels, Belgija i Kipar) mi bi isli direktno na EP. TELECOJ GLAVI nema halala za 100 zivota.
stroj heheheheheeheheheh se*acino nepsimena, maloumna
Ko ce ko Bog,onako se ponijeti prema legendi BH fudbala,prema covjeku koji nas je odveo na SP,pa takav narod ne zasluzuje ni da ima reprezentaciju.
da je VOLECA GLAVA pobijedio onaj smijesni Kipar u Zenici i ueo bod u Izraelu (gdje su pobijedili Vels, Belgija i Kipar) mi bi isli direktno na EP. TELECOJ GLAVI nema halala za 100 zivota.
Kakva je u tebe glava svega ti?Jeste,da je sao PApe u igru i da je zabio 3 komada,koliko ih je davao svojevremeno Francuzima,Argentincima,onda bi bilo super. Ne volite ga pas zasto sto mu nije kockasta glava,onako kao u Mese,koji ne zna gdje se nalazi,sa Bosnjama sve naopako,sve ce ti oprostiti osim ako je neko bolji od vas.Cuj nema halala,covjek nas jedini odveo na SP,*** te halal tvoj,ko tebe pita i za sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
J O Š_S E_N I J E_R O D I O _K O_J E _N A R O D U_U G O D I O.
Nama HITNO treba trener koji je otprilike na istom nivou kao trener kao sto je prosjek reprezentacije kao igraci. Neko ko je trenirao neki klub (po mogucnosti najmanje dva ili tri) u Bundesligi, Spaniji, Italiji.....ne pricam o Realu ili Chelsea-u, mislim npr na Augsburg, Deportivo, Udinese....itd. Svi znamo da tu nema mnogo nasih, pa nek bude stranac! I onako su strani jezici u nasoj ekipi jaci od nasega. Ali treba neko ko poznaje standardna pravila modernog fudbala, discipline i motivacije! Mesa hoce ali imam osjecaj da ne zna kako ( i ako zna sta treba). Susic je bio los trener (i to uvijek). Ciro je bio na pravom mjestu da poslaze kockice koji su i dan danas temelj ove reprezentacije. Sve ostalo tropa! Meni daleko najlosiji: Blaz Sliskovic.ALbanci dovedose prosjecnog italijanskog trenera i eno se direktno kvalifikovali. Ovaj trener Irske nas i jeste pobijedio, nisu igraci koliko je on. Nama treba strategija, a sve ostalo su kocke koje se mogu mijenjati.Kod nas je obrnuto!
Vratite nam papeta!
Jeste,sa papetom bismo bili zadnji u grupi i nebismo se sinoć nervirali
Dok god u Savezu rade Mendzeri koj trpaju Selektorima igrace nama odnas nista.Ima i pojedini igraca koji su digli nos i rade sat hoce. Bazdarevic nije zasluzijo da ovako dobije sama od Saveza uvezu igaca.Susic i njegov Barat Mendzersak klapa uzmi pare i bijez jebes uspijeh i Bosna i Hercegovina je onako prodana zemlja, radi ko sta hoce nijeda policae nije reko da ce Sport biti usvijt na nivou Drzave i trazti da we prave sporska obijekti niko nista nepada sa neba Rad Trud zalaganje za Veliki uspijeh u Sportu.Hvala na svemu nastavite ovako i bice nesto odnas za koju godinu.
sad tek vidim koji je Safet gospodin. A Zvrkanovića ste zaiskali eto vam ga .....
Sa avdijom i tinom braticem sinoć bismo primili 6 komada... Hebo ti safet mater,pa taj je od kipra gubio u zenici...i isključivo je safet kriv što smo bili treci a ne drugi,moronu
i tebi Zukanovic sve redom, a kretenu kad ne znas fino pricati ne znam sto se uopste javljas seljacino.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakvih sjajnih rezultata? Sta baljezgate bezveze? Nakon puno sreće i ničeg više. I tu sreću smo mi naravno prokockali samo zato sto NEZNAMO. .
Sta je sada Safet Susic nije selektor.. Ko je sada kriv???????? Safet je barem odveo reprezentaciju na SP..... Sada nije uredu Pjanic, Spahic itd sta cemo sad?? Da nam dođe Sir Alex Ferguson ne bi bio ok..
Safte Susic je jedna velika, uobrazena i bezobrazna trenerska neznalica. Sa Mesom je napravljen pomak na bolje i treba covjeka pustiti da radi. Nije tragedija ne otici na evropsko prvenstvo. I vece reprezentacije nisu uspjele ili su bile blize neuspjeha protiv Irske (u to doba losije od ovih Iraca). Treba nauciti iz ovog poraza i ici dalje. Organizovati par dobrih prijateljskih utakmica sa dobrim timovima (Holandijom na primjer) i poboljsavati se u svim aspektima i uspjeh nece izostati. Kreativnost smo uvijek imali, trebamo neke druge stvari da sredimo i bice sve u redu.
Pa ako cemo realno, naravno da nije tragedija ali jeste sramota ne otici na EURO na kojem igraju 24 reprezentacije, medju njima Albanija, Sjeverna Irska, Island i Madjarska......Pa pola Evrope ce biti tu a mi necemo. Pola tih ekipa nema igrace kao mi! U Albaniji Lorik Cana zvijezda tima! Sjeverna Irska i ISland bez ozbiljnog igraca. Ali ljudi imaju koncept i imaju srce! Ako cemo o treneru, pitanje je zasto ni jedan trener ne moze da sastavi uigranu ekipu? Da li je svaki trener apsolutna neznalica ili je nesto sa tim igracima?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne dirajte Papeta, sve dok se ne pojavi trener koji će više uspjeti od njega.
Safetova smjena je kasno dosla jer on vise nije mogao podici repku mentalno I moralno. To nije bilo pitanje kakav je on strucnjak. U barazu smo igrali previse stegnuto, bezopasno, bez individualnih pokusaja da se napravi visak I stvore sanse. Protiv parkiranog autobusa tesko mozemo probity takvom igrom....
Kakve su ovo porednice? Ko da je baba vanga napisala text. Na ovaj isti dan sam i ja dobio sto maraka na kladionici, trebao sam i danas, ili pak nisam. Boj ne bije svijeto oruzje, vec boj bije srce u junaka. A vi ste igrali u obje ukatmice preko kurca. Rasceraj gamad Mesa dok te nisu reciklirali.
Meša je smiješan. Meša je izgubio ovaj baraž !
Eto nek je Safet dobar.