Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto pricate smece Njemacka ima samo 7,8 igraca stranog porijekla, niste to sto pricate ni provjerili. Mozda cine trecinu. I opet imaju manje stranaca nego Engleska i Francuska. Mozda su zato i Spanci dosada bili toliko uspjesni.
\"Svi bi se trebali zapitati zašto na području Njemačke na kojem živi tri miliona Turaka ima više nogometnog talenta nego u državi u kojoj živi 70 miliona. Razlog je vrlo jasan. To je stvar razvijenosti nogometa u zemlji, sve je bolje isplanirano i profesionalnije obavljeno\" e onda se tek mi trebamo zapitati,sta bi mi bili,da je i u pola profesionalno i isplanirano ko u Njemackoj,ma ne u Njemackoj,neg u pola ko u toj \"nerazvijenoj\" Turskoj bude! Bili bi u fudbalu(sportu) u samom vrhu!
misliš šta bi nijemci da im nije turaka, poljaka, tunižana.... ne bi imali repke, jer u njemačkoj repki više je turaka ili recimo poljaka nego nijemaca
sta bi njemci da im nije turaka?? vise od pola standardnih su im turci
Gokhan Töre, Mehmet Ekici i Omer Toprak...sve njemacka skola...bivsi njemacki reprezentativci u mlađim kategorijama...sta bi da va nije Njemaca?
bio si ti dobar trener, a nije sramota izgubiti od Hrvatske.