Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO VAS NIJE STID IZMISLJAT,UOPSTE S KOJEG STE PORTALA OVO DOBILI,JER NIJEDAN NJEMACKI PORTAL NIJE OBJAVIO NISTA VEZANO ZA OVO ? KOJA PROPAGANDA -.-
pošto sutra svakako ima da kopirate ovu vijest pa evo da poguram Klix. Izvanredni sastanak - Čelnici Borussije poručili menadžeru Lewandowskog: "Nema šanse da ga pustimo u Bayern"
pa ovi njemci nisu normalni jbt , samo Bayern moze i smije kupit neku zvijezdu kod njih !!! nema neko dr da kupi unutar njemacke osim Bayerna
Prije dva mjeseca kladio se mateus da u 10 000 eura da je lewandovski potpisao za bayern, očigledno da ima neke izvore u klubu. Samo se ne zna da li dolazi po isteku ove ili sljedeće sezone kada istiće i ugovor lewandovskom.
Nek Bayern i mene kupi :D HAHAHHA
Jest malo sutra, daj nemojte jesti znate već šta..
kažu da je bayern kupio i svraku,hoče guardiola da mu skandiraju MUAMER SVRAKA TIKA-TAKA