Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj se pitat kako su oni dosli do finala, nego se pitaj kako su favoriti izgubili protiv, po tebi, prosječnog njemačkog kluba.
Barsa je nažalost izgubila od Abramovič Autobusa al ono što me tješi je to da će Schwabe sutra SAMO TAKO izmajorizirati maleni deraško-snobovsko-klošarski klub iz južnog Londona.
BaYern, ĆelSi, kopitaru nepismeni
Bayern je \'prosjecni\' njemacki klub??? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA emire hodza, fakat si glup, osim što si umaščeno kalinovičko kopile
Vidite li da se trener smije kad daje ovu izjavu,Bayern nije vishe sto je nekad bio ,silazna putanja ,sad ce kupovina igraca ,takav je Bayern....!
ja sam smrdljivo kalinovičko kopile
Osim par godina kad je Vialli bio trener-igrač, zar je Ćelsi ikad igrao išta drugo nego totalni anti-nogomet?
dzaba se nadas - oni i ne znaju drugacije igrati nego parkirati autobus pred golom ...
E baš bih volio vidjeti kako bi Bajern igrao protiv Barcelone i kakva bi im taktika bila...
Ne, nego se trebaju otvorit\' pa primit\' 3-4 komada. Nije utakmica ni počela počeli ste kukat\'. Prpa haman, hehe. : ))
a šta hoćeš baš su lijepo igrali protiv barcelone :D izdominirali ih hahahhha
Poderat ce svabe sutra mali celsi ko beba zvecku :))
Nemoj biti glup jarane taj prosjecni njemacki klub ima priliku osvojiti 5 titulu! ne mrzim ih uvijek sam volio baern ali stari ove sad P**** imaju srece i nista vise sramota su za klub a baern je daleko ispred barse a da ne pricam za celzi !
smatrajte da ste vec izgubili finale.... CHELSEA4ever
hebo nepostojeci klub celzi, nabijam za dortmund ali mrzim engleze sve odreda jer ne znaju igrati nogomet, a sto se tice njemaca citat gerija linekera \"nogomet je igra sa po 11 igraca na obje strane, u kojoj na kraju uvijek pobjede njemci\"