Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo levat
prvo se zahvali Bogu sto si uopće živio u doba ove legende pa onda komentarisi. Lik je bio igrač i po.
Veci i od mene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obje ekipe su se povukle nezna se Koja je imala više sreće. Evo sad malo statistike.Portugal:prva pobjeda u regularnih 90 minuta protiv Velsa . Francuska: namještena grupa.
Ako ce se Ronaldo vratit u United onda GO PORTUGAL Ako ce Pogba doci u United, onda logicno, GO FRANCE
Djesi legendo! Francuska je favorit u finalu. Ipak cu ja, i pored toga sto nisam zaboravio ni jedan od dva baraza niti jednu od one 4 utakmice, biti za Portugal Volim kad pobijedjuje fudbal A Portugal je taj koji je tehnicki najjaci. I ako su ovaj put se prvi put malo (vise) uputili u taktiku, oni su tehnicki najbolja ekipa u Evropi......