Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc na utakmici Bayern- Basel u fudbalu gledam nekoga malenog igraca iz Basela, izgleda kao ruzan pas terijer sa siptarskom frizurom......pa nije fudbal utrka pasa pa da taj fukara Saqiri ili tako nesto bude na terenu, on treba u kavezu biti i cekati utrku pasa.
hah jbt, kad Basel pobijedi onda oni igraju vrhunski, kakav Bayern; a sad kad im pokazasmo ko je gazda onda spika ma lahko je ovakav Basel :s šta reći?
Nemas ti uopste pojma o futbalu!!!!!!!!!!!
@golemo Npr. MNU :)
Senzacionalno protiv ekipe koja u 90 minuta nije odigrala tri pasa kako treba. Cestitke na pobjedi, ali kakva senzacionalna igra. Samo je rezultat takav, a ovakvog Basela bi pobijedila sa vise razlika bilo koja prosjecna evropska ekipa. Ove Svabe mi idu na neku stvar sto od muhe naprave slona, sljedece kolo ispada i Bayern pa necemo morati citati vise ova sranj@. Ajd z.