Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je obicna karina pricajte sta ocete, realno 10,5 mil vrijedi
Jebote nas Visca u boljoj formi od hazarda. Hahaha. Zabija ko lud.
kloc precjenjeni. kukala vam majka ako ga kupite za te pare
evo i da vrijedi toliko al ga kupuju klubovi koji su zaduzeni i na ovakve transfere uzimaju kredite.
a povodom radi cega...... u stvari moze komotno kad vidim bela onda svatim da vise tehnika nije bitna ...
harazd je imao jednu sezonu ok i to jesve malo se vise umislio i zbognjega celzi lose igra puno vuce loptu ima viska poteza al murinjo je gresku napravio sa de brujneom sto ga se odrekao a hazarda na klupu da malo ohladi
Ma ovo treba zakonom zabraniti pa za 20 godina kako su krenuli ovi top igrači neće biti ispod milijarde, sramota za fudbal i sve klubove sa manjim tj.normalnim budžetom
"Belgijanac je ove sezone odigrao 14 utakmica, a nije se niti jednom upisao u strijelce..." To bi kao trebao biti najskuplji igrač? se.rete :)))
...pa jbg nije on kruiv sto ima budala koje su spremne platiti toliko...
ebote kako si ogranicen,pa ne gledas koje je sve golove namjestio,pa neko treba hranit napadace upotrebljivim loptama.hazard je veznjak a ne napadac,njegov posao je da asistira a on to odlicno radi,zato i toliko kosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)