Zrinjski – Borac 3-0
0
Hat-trick Krešimira Kordića
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PUPO LEGENDO NASA NE DAJ SE
SAMO JEDNO .... MRZIM ZELJEZNICAR
pa samo retardirani pipo komentare pise.kakav si ti slucaj pipo,to nemoze ni deset efendija izlijecit,1 moron,2mislis da si inteligentan a USTVARI SI PAPCINA ORTODOKSNA,3PEDER SI,4 GARANT SZIVIS SAM U SOBICKU NEKOM I NIKO TE NEVOLI PA TI JE JEDINO OSTALO DA OVAKO SE DOKAZUJES.5 NAJBOLJE BI BILO DA UMRES.
Svaka cast ZRINJE ja se bio uplasio da ste prodali naprijed ZELJO ljubavi moja
PIPO je.bem ti mamu u usta
ebem PIPI staru u pakaš
volim da mi zacepljaju rupe tvrdim predmetima?
Ništa od trećeg entiteta.Čoviću,nismo se tako dogovorili,varalico.Pso laju FK Željezničar prolazi.Ako ne bude politike,Željo je prvak.Bravo!
Tabela: 1. Željezničar 21 12 5 4 32:15 41 Svakom sljedece Dzeko natakne kevu na labuda!