Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bog da nogu slomio...
Al Celik ulovi prikljucak sa fenjerasima...Iduce sezone derbi Prve lige FBiH bude Gorazde-Celik,a mozda se i mali plavi strumfovi prikljuce...jedva cekam iducu sezonu Prve lige FBiH...do tada pozdrav sa Drine
http://sport24.ba/ http://sport24.ba/
Svaka cast Sarajevu jos da dobijemo Olimpika u zaostaloj tekmi i eto nas.Sto se tice Borca,nisam ih ni jednom gledao ali cuo sam kako raja prica da dobro igraju.Ali ne zaboravimo da ce i Borac doci na Kosevo,Grbavicu,Bijeli Brijeg i ima jos da se igra.Realno imaju prednost i ono po obicaju kod nas se zna ko je prvak a da liga nije i pocela ali jos nije kraj.Borac je stalna musterija Sarajeva,ne sjecam se kad su nas dobili na Kosevu ali cekat ce mo kraj pa ce mo tek tada razgovarati.SARAJEVO SAMPION bio i ostao
Skorinho je Tito....sjecam se tek kada je poceo igrati...takvog talenta nije bilo...moze pricati ko sta hoce....samo sto on nije u glavi bio cist,a to je najbitnije...treba biti zreo kao npr. Dzeko ili Ibisevic + puno povreda Alena.... ali dzaba im sve kada nemaju karizmu ko nas Alcho! Steta ovakvog talenta...on je sa 19 god. silovao Zeljeznicar :D Gradska raja i laf vala pravi...vazda jeo loptu dok smo i na Kosevskom igrali ko dijeca!
sta je manijaci.zar niste prvaci ove sezone.digli se napocetku,a sada vam je liga odron i gadi vam se.aaaa jeste smjesni!!!!
Pa jarane pise ti sve, sto odmah kritikujes, a ni procito nisi kako valja. Dakle gol je postigo Vidovic i to pocetkom drugog poluvremena, e sad jel u 48-oj ili 50-oj ko da je to bitno!!!! Ima ljudi koji izadju na net samo da bi eto kao oni nekog iskrtikovali bez da i procitaju sta pise. Smijesno.
allah i bog BH Fudbala ! :D
Svaka ti je na mjestu. Fakat Željo i Sarajevo zajedno imaju manje bodova od Borca, bruka i sramota.
Batistuta Gabrijele za tebe je Škoro Dzeko...prijatelju pusti Pele-a
Skoro ga moze samo po...... Dzeki ako ovaj dozvoli.Alene kada si takav velemajstor odigraj fenomenalno u subotu u Sirokom.Nemislim stvarno nista lose o Skori koji je solidan igrac za ovu nasu jadnu ligu,ali kvalitet se ne pokazuje samo u svojoj avliji. Pitari spustite se na zemlju pa viste uzeli 11 bodova u pet domacih utakmica stvarno planetaran uspjeh,za nas i vas je bolje da se poklopimo i sutimo pa Borac sam ima vise bodova nego Zeljo i Sarajevo skupa.
Škoro umjesto Džeke u reprezentaciji, hihihihi
laf,gradska raja, a i pametan pa izabrao pravi klub. a ne ko oni anamo ( pu pu pu - pomjerite se s mjesta... ) lijepo ga brate vidjeti na terenu,pa samo dok prima loptu vidi se to nesto u njemu,ta rutina i lakoca s kojom igra.... Alene u nasim si srcima ! ! !
eto mali zeljo, dosta vam je bilo da se radujete toj cinjenici da ste ispred nas... heheheheh..................................................................................................... DO ZADNJEG DANA ZIVOTA MOG SAMO SARAJ\'VO
sta je taj zena izjebao dobro on trci ikako ,kapa dole picaso